Ο Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου: «Εγώ αυτό το θεωρώ πρόκληση»

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος του The 2night Show και η συζήτηση ξεκίνησε με την ανατρεπτική του φωτογράφιση ως έγκυος.

Τι σχόλια εισέπραξε;

«Θα σου πω τι μου έγραψε μία θαυμάστρια ότι “Εγώ κύριε Ρώμα έχασα πάσα ιδέα, γιατί η μάνα είναι μάνα και ο πατέρας πατέρας”».

Αποκάλυψε ότι έπαιξε σε σειρά του BBC που δεν έχει προβληθεί ακόμα. «Με κολάκευσε πολύ που μου πρότειναν να παίξω έναν δολοφόνο, έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών που δεν του φαίνεται καθόλου αλλά είναι ένα τέρας. Με έκανε να αισθάνομαι και λίγο διεθνής».

Στο καστ όπως είπε παίζει ο Eric Roberts και η Saffron Burrows.

«Ήμουν εκτός τηλεόρασης 10 χρόνια. Όταν αποφάσισα να επανέλθω ανακάλυψα ότι δεν ήμουν hot, τα κανάλια δεν σε περιμένουν» είπε.

Φυσικά η συζήτηση πήγε και σε ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” κατέχει το ρεκόρ επαναληπτικότητας στο ελληνικό Γκίνες. Η Ελένη η Ράντου και πολλοί άλλοι μου έλεγαν πως θα καούμε με τις επαναλήψεις. Εγώ αποφάσισα ότι είναι ένα μεγάλο παράσημο».

Η τηλεοπτική επιτυχία έχει και τίμημα: «Όταν πήγα στην Επίδαυρο σαν σταρ της τηλεόρασης υπήρχε μια αντίδραση, λόγω της εμπορικής επιτυχίας που έκανα με τα σίριαλ. Πολλοί ηθοποιοί που δεν ήταν τόσο εμπορικοί έχουν δοκιμάσει να παίξουν στην τηλεόραση και δεν ήταν καλοί».

Μιλώντας για το «Καφέ της Χαράς», ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε άλλα τηλεοπτικά προϊόντα. «Το κοινό δεν βλέπει ένα ριάλιτι με σεβασμό. Το βλέπει για να το τρολάρει. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τέρατα. Είναι κατά κάποιο τρόπο freak show. Δεν με λυπεί, είναι ένα κομμάτι της προσωπικότητας».

Η παρεξήγηση με τη Σοφία Μουτίδου
«Συμπαθώ τη Σοφία Μουτίδου, είναι εξαιρετική ηθοποιός. Γράψαμε με την Άννα έναν φοβερό ρόλο που από κει ξεκίνησε η καριέρα της Σοφίας. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε, είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο, δεν υπήρχε καν στον τρίτο. Η ίδια μου εξήγησε ότι εφόσον είναι σε μια καθημερινή εκπομπή υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις. Ακόμα κι αν δεν τα βρήκε στα οικονομικά, από τη στιγμή που υπήρχε το θέμα του ωραρίου της εξήγησα ότι δεν υπάρχει λόγος να πάμε στο επόμενο βήμα. Γιατί να θέλεις σε μια τέτοια εποχή που ο κόσμος ταλανίζεται ακόμη από οικονομική κρίση, να βγάζεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν του τα δώσανε; Εγώ αυτό το θεωρώ πρόκληση. Γιατί να θέλεις να το κάνεις σημαία αυτό; Για να δηλώσεις ότι εγώ πληρώνομαι πολύ σε αυτή την εποχή; Δεν παύω να λέω πως τη Σοφία την αγαπώ, την εκτιμώ αλλά είναι ένα πρόβλημα που το έβγαλε μόνη της».

Πηγή: znews.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ισραηλινά ΜΜΕ: Αίρεται η απαγόρευση πτήσεων προς την Πάφο
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τύρναβος: Καταθέτουν η μητέρα, ο πατέρας και ο θείος του 39χρονου για τις υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειες
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Καρυστιανού: Απάντηση με δάκρυα για την επιμέλεια των παιδιών της – «Είναι απάνθρωπο από κάθε άποψη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Ένας ανήλικος πίσω από τους πυροβολισμούς στο νυχτερινό κέντρο με τους 2 τραυματίες
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Χαμάς θέλει να παγώσει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μετά την απόφασή του να μην παραδώσει άλλους Παλαιστίνιους κρατούμενους
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Meta προειδοποιεί: Απατεώνες παρουσιάζονται ως διασημότητες και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω social media
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη σύζυγό του: «Έχει μια απίστευτη σοφία, γεμίζει τα κενά μου κομμάτια» Βλαδίμηρος Κυριακίδης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο πάπας Φραγκίσκος – Αντιμετωπίζει ήπια νεφρική ανεπάρκεια
24 Φεβρουαρίου, 2025
Χυδαίο παραλήρημα Ψαριανού για Καρυστιανού: Νεκρόφιλη μοιρολογίστρα, εκφράζει τα συμφέροντα της… Ρωσίας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η οικογένεια του 21χρονου αγνοούμενου στα Χανιά συνεχίζει τις έρευνες με δικά της έξοδα
24 Φεβρουαρίου, 2025