Ο Γ. Χριστοφορίδης διαβάζει χριστουγεννιάτικο παραμύθι για το Μουσείο Παραμυθιού (video)

Από τις αρχές του Δεκέμβρη βρίσκεται σε εξέλιξη η καμπάνια του Μουσείου Παραμυθιού «Αυτά τα Χριστούγεννα… δωρίζω βιβλία!»

Αυτή την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων το Μουσείο Παραμυθιού της Κύπρου καλεί τον καθένα να προσφέρει ως δώρο στα αγαπημένα του πρόσωπα ένα βιβλίο το οποίο είτε θα αγοράσει, είτε βρίσκεται σε κάποιο ράφι της βιβλιοθήκης του ή είναι ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας πραγματοποιείται και η πρωτοβουλία «Να σου πω ένα παραμύθι – Christmas edition» όπου το Μουσείο Παραμυθιού Κύπρου καλεί ανθρώπους από όλους τους χώρους να διαβάσουν ένα παραμύθι το οποίο στη συνέχεια θα δωρίσουν σε ένα παιδάκι.

Ο διευθυντής του newsique.gr, Γιώργος Χριστοφορίδης, επέλεξε να διαβάσει το «Ένα δέντρο, μιά φορά» του Ευγένιου Τριβιζά που, όπως λέει, είναι «ίσως το πιο συγκινητικό παραμύθι που υπάρχει εκεί έξω».

«Όταν η Βίκυ Μπαλωμένου και το Μουσείο Παραμυθιού της Κύπρου, μου έκαναν την τιμή να με προσκαλέσουν να σας διαβάσω ένα παραμύθι τα φετινά Χριστούγεννα, δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή. Απόψε θα σας διαβάσω ίσως το πιο συγκινητικό παραμύθι που υπάρχει εκεί έξω και σίγουρα το πιο συγκινητικό που έχω διαβάσει και ακούσει εγώ. Το αγαπημένο και των δικών μου παιδιών, του Αντρέα και της Δήμητρας. Το “Ένα δέντρο μία φορά” του Ευγένιου Τριβιζά» αναφέρει χαρακτηριστικά στην αρχή του βίντεο ο διευθυντής του Newsique.

Ακούστε το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά από τον Γιώργο Χριστοφορίδη:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Γιώργο Χριστοφορίδη που συμμετέχει στη δράση μας “Να σου πω ένα παραμύθι” Christmas Edition, διαβάζοντας για τους μικρούς μας φίλους το παραμύθι “Ένα δέντρο μιά φορά” του Ε. Τριβιζά, εκδ. Καλέντης», αναφέρει σε ανάρτηση του το Μουσείο Παραμυθιού της Κύπρου.

-Ad-