Ο Γιάννης Καλλιάνος δεν έκρυβε την αδυναμία του στον πατέρα του

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει σήμερα ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του.

Ο θάνατος του ήρθε δύο μόλις μέρες μετά το συγκλονιστικό βίντεο, όπου με λυγμούς μιλούσε για την μεγάλη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας του, Δημήτρης Καλλιάνος, πέθανε σε ηλικία 79 ετών. Πριν συνταξιοδοτηθεί εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στην Ολυμπιακή Αεροπορία, όπως είχε επικοινωνήσει σε ανύποπτο χρόνο ο Γιάννης Καλλιάνος στα social media.

Τα τελευταία χρόνια ο πατέρας του αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας. Όλη η οικογένεια παρέμενε ενωμένη, με μία από τις δυσκολότερες στιγμές να ήταν όταν τον Νοέμβριο του 2021 χρειάστηκε να νοσηλευτούν και οι δύο γονείς του Γιάννη Καλλιάνου με κορωνοϊό.

Εμφανώς συγκινημένος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του στον αέρα της εκπομπής μιλώντας για τη μοναχικότητα που φέρνει μαζί της η νόσος covid-19.

Λίγες ημέρες αργότερα θα επικοινωνήσει ανακουφισμένος πως τα δύσκολα πέρασαν και πως οι γονείς του μετά από σχεδόν 1 μήνα στο νοσοκομείο νίκησαν τον κορωνοϊό χάρη στο εμβόλιο.

Το ιδιαίτερο δέσιμο με τη μητέρα και τον αδερφό του

Τα ακόμα πιο δύσκολα όμως ήταν μπροστά. Αρχές Απριλίου ο 79χρονος πατέρας του κλήθηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, με τον οργανισμό του ήδη εξασθενημένο από τα πολλαπλά υποκείμενα νοσήματα.

Νοσηλευόταν από τις 6 Απριλίου, οι γιατροί καθησύχαζαν πως θα γρήγορα θα λάβει εξιτήριο ωστόσο, ο 45χρονος βουλευτής έβλεπε, διαισθανόταν τον κίνδυνο. Ζητούσε να μπει έστω σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, κάτι όμως που δεν συνέβη.

Να το φτάσει μέχρι τέλους είναι διατεθειμένος πλέον ο Γιάννης Καλλιανός για να φανούν τυχόν λάθος χειρισμοί των γιατρών.

Βράχος η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε τον σύζυγο της, αλλά και τον εγγονό της, τον μικρό Γιώργο, με τον οποίο περνά πολλές ώρες.

Στη μία και μοναδική φορά που μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ήταν όταν πάντρευε τον γιο της την περίοδο της καραντίνας και αποκάλυψε μάλιστα πως ήταν η πρώτη που κατάλαβε την εγκυμοσύνη της νύφης της.

Εκείνη τη μέρα στο δημαρχείο δίπλα στον Γιάννη Καλλιάνο και ο αδελφός του, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κύπρο ως καρδιολόγος.

Τον περασμένο Μάρτιο ο μετεωρολόγος του MEGA είχε επισκεφτεί μάλιστα τον αδελφό του στην Λεμεσό μαζί με την οικογένεια του.

Ένα μήνα μετά, ήρθε η σειρά του αδελφού του να ταξιδέψει στην Αθήνα όχι όμως για ευχάριστο λόγο. Η ραγδαία επιδείνωση του πατέρα τους τον οδήγησε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να βρεθεί στο πλάι του. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν ιδιαίτερα δύσκολες.

Σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο πατέρας τους δεν τα κατάφερε. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους του.