«Ο Γιώργος Μαζωνάκης νιώθει πληγωμένος και προδομένος» – Τι λένε κύκλοι του τραγουδιστή για τη διαμάχη με την αδερφή του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, Βάσω, με αντικείμενο την προστασία της περιουσίας του και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο συνήγορος του Γιώργου Μαζωνάκη, έχει κατατεθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Κύκλοι του τραγουδιστή αναφέρουν πως ο τραγουδιστής νιώθει προδομένος και πληγωμένος, καθώς και πως δεν έχει πρόθεση να κάνει μηνύσεις και αγωγές στην οικογένειά του, αρκεί να υπάρξει σύμπνοια.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται πληγωμένος και προδομένος. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν κοντά στην οικογένειά του, αντιλαμβανόταν τις ανάγκες της και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στα άκρα».

«Δεν έχει πρόθεση να κάνει κακό σε κανένα μέλος της οικογένειάς του και να αναζητήσει ποινικές ευθύνες, αρκεί να υπάρξει σύμπνοια. Το μόνο που επιθυμεί είναι να ξαναγίνει διαχειριστής της περιουσίας που μόχθησε τόσα χρόνια για να αποκτήσει με τη δουλειά του».