Ο κορονοϊός χτύπησε και τους Bon Jovi

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο David Bryan, κιμπορντίστας των Bon Jovi.

Ο Bryan, που αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος και έχει βραβευτεί με Tony για τη δουλειά του ως συνθέτης, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση και τόνισε ότι βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και μία εβδομάδα.

«Μόλις πήρα τα αποτελέσματα μου σήμερα και βγήκα θετικός στον κορονοϊό. Ήμουν άρρωστος για μία εβδομάδα και νιώθω καλύτερα κάθε ημέρα», έγραψε το Σάββατο σε ανάρτησή του στο Ιnstagram το μέλος των Bon Jovi.

Στη συνέχεια ο David Bryan παρότρυνε τους ακολούθους του να μη φοβούνται τον κορονοϊό και έκανε την επικίνδυνη σύγκριση της νόσου που προκαλεί o COVID-19 με την εποχική γρίπη, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις της επιστημονικής κοινότητας ότι ο νέος κορονοϊός είναι πολύ πιο επικίνδυνος και θανατηφόρος.

«Ήμουν σε καραντίνα εδώ και μία εβδομάδα και θα παραμείνω για ακόμα μία εβδομάδα. Όταν αισθανθώ καλύτερα θα κάνω ξανά εξετάσεις για να βεβαιωθώ ότι έχω απαλλαγεί από αυτόν τον σιχαμένο ιό», πρόσθεσε.

«Σας παρακαλώ βοηθήστε ο ένας τον άλλον. Θα τελειώσει σύντομα… με τη βοήθεια κάθε Αμερικανού», έγραψε ο μουσικός των Bon Jovi.

Ο David Bryan δεν είναι το μοναδικό μέλος της μουσικής βιομηχανίας που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Η τραγουδίστρια Charlotte Lawrence, ο παραγωγός Andrew Watt και η gospel τραγουδίστρια Sandi Patty έχουν αποκαλύψει ότι προσβλήθηκαν από τον ιό, ενώ νοσηλεία χρειάστηκε και ο Πρόεδρος / CEO της Universal Music Group, ο Lucian Grainge, αφότου βγήκαν θετικές οι εξετάσεις του.

Πηγή: hit-channel.com