Ο Κούγιας στη δίκη της Πισπιρίγκου με τον 21χρονο γιο του, Χρήστο – «Είναι μεγάλη μέρα για μένα»

ΟΑλέξης Κούγιας προσήλθε με τον 21χρονο γιο του Χρήστο Κούγια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου συνεχίζεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Ο γνωστός ποινικολόγος δεν έκρυψε την περηφάνεια του στις από κοινού δηλώσεις με τον γιο του στις τηλεοπτικές κάμερες, με τον Χρήστο Κούγια να τονίζει ότι είναι μεγαλύτερο μάθημα για εκείνον να είναι με τον πατέρα του σε δίκες, παρά να πηγαίνει στη σχολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Είναι μεγάλη ημέρα για μένα, ίσως η μεγαλύτερη από την ημέρα που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος. Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή που θα καθίσω στα έδρανα με τον γιο μου, που δεν έχει τελειώσει τη νομική. Ευελπιστεί πολύ σύντομα να έχει την άδεια του δικηγόρου. Είναι μεγάλη μέρα για μένα και περιμένω και τη μέρα που θα έρθει η κόρη μου. Ειλικρινά σας το λέω, είναι από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου».

Συμπληρώνοντας τις δηλώσεις του ο κύριος Κούγιας ανέφερε: «Έχω μιλήσει πολύ σκληρά για τον χώρο του θεάματος. Όταν πάψεις να πουλάς σε οδηγεί στην απόγνωση και την απελπισία, εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Σταμάτη Γαρδέλη».

Ο Χρήστος Κούγιας παίρνοντας τον λόγο ανέφερε: «Χαίρομαι που θα είμαι μαζί με τον μπαμπά και θα τον βλέπω πιο συχνά. Είναι τιμή μου. Όπως τον αντιμετωπίζουν όλοι, τον αντιμετωπίζω κι εγώ. Χαίρομαι. Έχω κι εγώ πολύ ενδιαφέρον για την υπόθεση. Τα παρακολουθώ όλα. Είναι μεγαλύτερο μάθημα για εμένα να έρχομαι εδώ, παρά να πηγαίνω στη σχολή».