O Λιβάι Γκαρσία ανακοινώθηκε από την Σπαρτάκ Μόσχας, τα λεφτά που θα πάρει η ΑΕΚ από την μεταγραφή

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας, με τον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να αποχωρεί από την ΑΕΚ μετά από 4,5 χρόνια. «Χρυσός» στα ταμεία της Ένωσης από την πώληση στην ρωσική ομάδα.

Η Σπαρτάκ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, με τον 27χρονο επιθετικό να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Μια μεταγραφή από την οποία η ΑΕΚ θα λάβει 14 εκατομμύρια ευρώ, με τον πρώτο σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» την περσινή χρονιά, να αποτελεί την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του συλλόγου!

Σε 160 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Λιβάι σκόρερε 56 γκολ, αποτελώντας τομ 4ο ξένο σκόρερ στην ιστορία της συλλόγου, πίσω από τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ίσμαελ Μπλάνκο και Τόνι Σαβέβσκι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Λιβάι Γκαρσία στη ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Λιβάι Γκαρσία ήρθε στην ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2020 από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 160 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας στο ενεργητικό του 56 γκολ και 27 ασίστ, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το Νταμπλ το 2023.

Λιβάι, η οικογένεια της ΑΕΚ σε ευχαριστεί για την προσφορά σου στον σύλλογο και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Από την πλευρά της η Σπαρτάκ ανακοίνωσε τον ποδοσφαιριστή με ένα πολύ όμορφο video στο οποίο παρομοιάζει τον Λιβάι Γκαρσία με καταιγίδα!

«Καλησπέρα αξιοσέβαστοι τηλεθεατές έχουμε έκτακτη επικαιρότητα. Στη Μόσχα πλησιάζει καταιγίδα, πρόκειται περί τροπικής καταιγίδας. Να ρίξουμε μια ματιά στον χάρτη του Τρινιντάντ και Τομπάκο, το heat-map δείχνει επιθέσεις και από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν θέλετε να συναντηθείτε με αυτή την καταιγίδα. Φανατικοί φίλοι της Σπαρτάκ και των άλλων ομάδων ετοιμαστείτε» αναφέρουν οι Ρώσοι στην ανακοίνωσή τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σταματούν οι εργασίες για τη μεταλλική κατασκευή μπροστά στο Καλλιμάρμαρο
28 Μαρτίου, 2025
Κικίλιας: Στόχος του υπουργείου Ναυτιλίας η επιτάχυνση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την επίλυση των προβλημάτων
28 Μαρτίου, 2025
Χατζηβασιλείου: «Δεν υπάρχουν σκέψεις για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία»
28 Μαρτίου, 2025
Ο Τραμπ ζήτησε να αφαιρεθεί η «αντιαμερικανική ιδεολογία» από τα μουσεία που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Σμιθσόνιαν
28 Μαρτίου, 2025
Αντιδρά η Ένωση Διοικητικών Δικαστών για τις δηλώσεις Βορίδη σχετικά με τις διαδικασίες παροχής ασύλου
28 Μαρτίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τη Βουλή, φοβάται την Προανακριτική, φοβάται την Αλήθεια
28 Μαρτίου, 2025
Κρήτη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση – Συλλήψεις δύο υγειονομικών για εκβιασμούς και χρηματισμό
28 Μαρτίου, 2025
Τα επόμενα βήματα για τις έρευνες υδρογονανθράκων – Πώς θα επωφεληθεί η ελληνική οικονομία
28 Μαρτίου, 2025
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την καταβολή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ – 264.729.437 ευρώ θα δοθούν σε 1.074.383 δικαιούχους
28 Μαρτίου, 2025
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε βιοτεχνία των Τρικάλων – Ακρωτηριάστηκε εργαζόμενος
28 Μαρτίου, 2025