Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση από μεγαλοστέλεχος δισκογραφικής

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε από μεγαλοστελέχη δισκογραφικής και τις συνέπειες επειδή δεν ενέδωσε στις ανώμαλες ορέξεις τους.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Ήταν δύσκολο αυτό, βρέθηκα πάρα πολλές σ’ αυτή τη θέση, ως παιδί κυνήγησα τα όνειρά μου και πολλές φορές βρέθηκα απέναντι από πολύ ανήθικες προτάσεις. Τον ξέρετε όλοι αυτόν τον κύριο, μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο όνομα που είναι ακόμα μεγάλο όνομα δυστυχώς. Δεν μπορούσα τότε να το χειριστώ“, είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στο Open.

Μάλιστα αποκάλυψε πως βίωσε τη σεξουαλική παρενόχληση και πώς αντέδρασε. “Με στρίμωξε μία γωνιά στο γραφείο του κυριολεκτικά και άρχισε να με χουφτώνει και τον έσπρωξα με όλη μου τη δύναμη και έφυγα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα να διαχειριστώ ανώμαλες ορέξεις, δεν μπορώ να το πω πιο ευγενικά. Άνθρωποι που είναι πάρα πολύ γνωστοί που βρίσκονται ακόμα εκεί στις δισκογραφικές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, είναι άνθρωποι που έχουν δύναμη“, συμπλήρωσε.

“Ο κόσμος ειδικά από τον καλλιτεχνικό χώρο έχει σκιαγραφήσει για ποιον ή για ποιους μιλάμε“, κατέληξε.

Σε παρόμοιο τόνο και οι δηλώσεις που έκανε στο MEGA. “Μου συνέβη σε πολύ ευαίσθητη ηλικία και ήταν μια στιγμή που δεν είχα τον τρόπο να το αντιμετωπίσω. Μου λένε πολλοί: μα γιατί δεν τον κατήγγειλες; Ζούμε στην εποχή των καταγγελιών και βλέπω όλους αυτούς που καταγγέλλουν που τους βγάζουν το λάδι να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, για πράγματα που τα ξέρουμε όλοι χρόνια και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας“.

“Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου υψηλόβαθμου στελέχους δισκογραφικής εταιρείας που τον ξέρουμε και τον ξέρετε όλοι. Έχω τραγούδια, έχω δισκογραφία το 2013, το 2015, το 2017. Αυτά τα τραγούδια, ενώ έκαναν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, δεν γίνονταν ποτέ επιτυχία“, είπε ακόμα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.


“Ο συγκεκριμένος άνθρωπος και 1-2 άλλοι, που δεν με έκαναν μέρος του συστήματος γιατί ακριβώς δεν ανταποκρίθηκα σε αυτές τις ανώμαλες ορέξεις τους, με μπλόκαραν κυριολεκτικά από τα playlists. Ο οργανισμός μου αντέδρασε πάρα πολύ αυθόρμητα. Θυμάμαι ότι του έδωσα μία σπρωξιά, ακόμα πρέπει να τη θυμάται“, κατέληξε μιλώντας στο MEGA.