Ο Μελ Γκίμπσον σκηνοθετεί την ταινία δράσης «Flight Risk»

Η ταινία ακολουθεί έναν πιλότο (Γουόλμπεργκ) εν ώρα πτήσης με επιβάτες μία ομοσπονδιακή πράκτορα (Μισέλ Ντόκερι) και έναν κρατούμενο (Τόφερ Γκρέις) που οδηγείται σε δίκη.

Ο Μελ Γκίμπσον επέστρεψε στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το θρίλερ δράσης «Flight Risk» με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ, Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «καθώς πετούν πάνω από την άγρια φύση της Αλάσκας, οι εντάσεις ανεβαίνουν στα ύψη και η εμπιστοσύνη δοκιμάζεται, καθώς δεν είναι όλοι στο αεροσκάφος αυτοί που φαίνονται».

Το «Flight Risk» σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία του Γκίμπσον με τον Γουόλμπεργκ και τη πρώτη από την θέση του σκηνοθέτη. Το 2017 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη κωμωδία «Daddy’s Home 2» ενώ ακολούθησε το «Father Stu» το 2022.

Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του “Flight Risk” το οποίο έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο Cinemacon στο Λας Βέγκας.

Το σενάριο ανέλαβε ο Τζάρεντ Ρόζενμπεργκ, ενώ την παραγωγή μοιράζονται οι Τζον Ντέιβις , Τζον Φοξ, Μπρους Ντέιβι και Γκίμπσον.

Το «Flight Risk» αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου και σηματοδοτεί την τρίτη ταινία που θα κυκλοφορήσει φέτος με πρωταγωνιστή τον Γουόλμπεργκ μετά τις παραγωγές «Arthur the King» και «The Union».

Πηγή: ΑΠΕ