Ο «μήνας του μέλιτος» για το ΕΣΥ!

Μία εβδομάδα γαλάζιας διακυβέρνησης και, ήδη, τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν το μέλλον.

Ο Κυριακός Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, ζήτησε από τους Υπουργούς «λίγα λόγια, πολλή δουλειά». Όπως… και δεν έγινε!

Ξεπερνάμε τις αστειότητες περί καπνού στο Μαξίμου, κατσαρίδων στα Υπουργεία. Όταν δεν βρίσκεις ανεργία στο 30% και έλλειμμα για νέο Μνημόνιο, κάτι θα πρέπει να βρεις για να κατηγορήσεις τους προηγούμενους.

Στεκόμαστε, όμως, στον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δεν σταματά να κάνει… εφόδους σε νοσοκομεία, για να διαπιστώσει -όπως λέει- τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προχωρήσει στην χάραξη πολιτικής που θα έχει στο επίκεντρο των άνθρωπο.

Μάλιστα, μας έπεισε! Καλή η επικοινωνία και οι φωτογραφίες στα social media, αλλά κάποια στιγμή αυτά θα τελειώσουν. Η «επικοινωνία» δεν λύνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, εξαιτίας των συνεχόμενων περικοπών που είχαν επιβάλει οι λεγόμενοι εταίροι.

Ο μήνας του μέλιτος και στην προσωπική ζωή και την πολιτική κάποτε θα τελειώσει. Τότε, ο Υπουργός θα έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και καλό θα ήταν να ασχοληθεί με την ουσία…

-Ad-