Ο Ν. Ρωμανός, οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-Κοντονή και τα… ποπ κορν!

Με τα… ποπ κορν στο χέρι παρακολουθεί τα επεισόδια «ΣΥΡΙΖΑ-Κοντονής» ο Νίκος Ρωμανός.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε ανάρτησή του στο twitter, παραθέτει σε τέσσερις φωτογραφίες την κόντρα που έχει ξεσπάσει από το πρωί της Πέμπτης (8/10), ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Σταύρο Κοντονή.

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, ο Σταύρος Κοντονής, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τις αλλαγές που έγιναν στον ποινικό κώδικα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες – όπως φαίνεται – θα έχουν αντίκτυπο και στο ύψος των ποινών που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. «Ορισμένες από τις αλλαγές αυτές (στον Ποινικό Κώδικα) έχουν να κάνουν με την απόφαση τη χθεσινή και με τις παρεπόμενες ποινές που το δικαστήριο δεν θα επιβάλει διότι δεν υπάρχουν πλέον στον Ποινικό Κώδικα», τόνισε και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που δεν υπάρχει πλέον ως ποινή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν άφησε αναπάντητα, όσα δήλωσε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως οι δηλώσεις «υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Παρασκευόπουλος «στηρίζει» Κοντονή

Θέση στην κόντρα πήρε και ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «είναι σωστό αυτό που λέει ο Κοντονής», κάτι που δεν αφήνει «ασχολίαστο» ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος ανάρτησε, επίσης, ένα tweet του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβένη, που σχολιάζει όσα δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής.