«Ο νέος σύντροφος της κόρης μου ευθύνεται» λέει ο παππούς του 2,5 ετών κοριτσιού που κακοποιήθηκε

Στην Παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ με μώλωπες σε όλο του το σώμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι από το Ηράκλειο μετά την κακοποίηση που υπέστη.

Οι Αρχές στο Ηράκλειο εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση του νηπίου το οποίο έχει υποστεί κακοποίηση σωματικά και ψυχικά από τον σύντροφο της μητέρας του, με την ίδια να κατηγορείται για συνέργεια.

Η επιμέλεια του παιδιού αφαιρέθηκε από την μητέρα με εισαγγελική εντολή και δόθηκε προσωρινά στον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά της μητέρας.

Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο όπου εξετάσθηκε η μικρή, πέρα από τα πρόσφατα τραύματα, οι γιατροί διαπίστωσαν και ίχνη από παλαιότερους μώλωπες.

Ο παππούς της 3χρονης μίλησε αποκλειστικά στο Live News και όπως ισχυρίζεται, η κόρη του αποκλείεται να ευθύνεται στον ξυλοδαρμό του παιδιού.

«Το μόνο που θέλω είναι να βγει το παιδάκι μου και το εγγόνι μου έξω. Ξέρω ότι το παιδί μου δεν έχει κάνει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση, σας το εγγυώμαι. Δε γίνεται. Το παιδί ζούσε μαζί μας. Δε γίνεται τώρα σε μια στιγμή να λένε ότι η κόρη μου που ήταν στη δουλειά, το παιδί μου, το εγγόνι μου. Δε γίνεται. Αυτά που λένε ότι έδειρε η κόρη μου το παιδί της είναι ψευδείς καταθέσεις».

Και πρόσθεσε: «Αυτός τα έχει κάνει όλα, ο σύντροφος ο καινούργιος που είχε, είχαν μείνει μαζί με αυτόν τον τύπο. Το παιδί μου ήταν στη δουλειά. Η κόρη μου είχε θαμπωθεί από αυτόν, τα είχε κλείσει τα μάτια της, δεν έβλεπε τίποτα μπροστά της. Τη βάλανε να νοικιάσει σπίτι χωρίς να ξέρω τίποτα.

Όποτε την έπαιρνα να δω τι κάνει, μου έλεγε κάποια δικαιολογία. Να πάρω το παιδί μου και την εγγόνα μου να τα πάω στο σπίτι που τα προσέχαμε όντως. Το παιδί δούλευε, έδινε όλα τα χρήματά του στο παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι λένε ότι η κόρη μου χτυπούσε το παιδί της».