Ο Νίκος Δένδιας φωτογραφήθηκε στην Γκάνα με τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας βρίσκεται στη Γκάνα, στο πλαίσιο της Συνόδου του ΟΗΕ για την υποστήριξη των επιχειρήσεων ειρήνης και είχε μια συνάντηση με δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές των ελληνικών γηπέδων, τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά.

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφτηκε σήμερα (05.12) το ελληνικό σχολείο του Αγίου Νικολάου, στην Τέμα της Γκάνας, γιορτάζοντας μαζί με τα παιδιά την αυριανή ημέρα και την γιορτή του Αγίου Νικολάου.

Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Γκάνα και στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνάντησε δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που… πέρασαν από τη χώρα μας, τους Πίτερ Οφορίκουε και Κόφι Αμπονσά.

Να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα θα κάνει το ίδιο και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ «Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Θυμίζουμε ότι ο Πίτερ Οφορίκουε έπαιξε σε Ολυμπιακό, Καλαμάτα και ΟΦΗ στην Ελλάδα, ενώ ο Κόφι Αμπονσά -μεταξύ άλλων- φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ.

Η σχετική ανάρτηση:

«Με τον Πίτερ Οφορίκουε και τον Κόφι Αμπονσά, δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα παιδιά της Ελληνικής Σχολής του Αγίου Νικολάου στην Γκάνα να δημιουργήσουν μία πολύ καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο. Την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου θα χρηματοδοτήσει η χώρα μας, όπως θα πράξει και με την ολοκλήρωση της κατασκευής του γηπέδου μπάσκετ “Γιάννης Αντετοκούνμπο”», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.