Ο Πολάκης για τον Μητσοτάκη και τα χρέη της ΝΔ

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μακράν ο μεγαλύτερος ψεύτης και μπατακτσής της ελληνικής πολιτικής ιστορίας των τελευταίων 100 ετών», τονίζει σε ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στα χρέη της ΝΔ σημειώνει: «Όταν ανέλαβε το 2016, η ΝΔ όφειλε 204εκ. ευρώ (192εκ. στις τράπεζες + 7εκ. σε προμηθευτές + 5εκ. σε ενοίκια για τα γραφεία του κόμματος) και παραμύθιαζε τους ψηφοφόρους με “επιτελικά” σχέδια οικονομικής εξυγίανσης κι άλλες τέτοιες βαρύγδουπες αερολογίες. Σήμερα, μετά από 5 χρόνια, η ΝΔ χρωστάει 354εκ. ευρώ, δηλαδή 150εκ. περισσότερα! Κάθε χρόνο προστίθενται επιπλέον 30εκ. στα φέσια της ΝΔ! Τα τραπεζικά της δάνεια από 192εκ. εκτοξεύθηκαν στα 343εκ. (να γιατί έδωσε ασυλία στις διοικήσεις των τραπεζών) και το “κανόνι” στους προμηθευτές έφτασε σχεδόν τα 11εκ. ευρώ»

«Για να καταλάβετε τι σημαίνει χρηστή διοίκηση (η οποία πάντα ξεκινάει με τα του οίκου σου) και γιατί ο Σύριζα τους έχει, δείτε και τον Ισολογισμό του Σύριζα με μηδέν τραπεζικό δανεισμό, χρέη σε προμηθευτες 50.000 ευρώ και πλεόνασμα χρήσης 2 εκατομ ευρώ», καταλήγει ο κ. Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: