Ο Πολάκης… τρολάρει τον Πουλή: «Έπιασαν οι ευχές μας»

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζει την εξέλιξη που αφορά τον κατηγορούμενο στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, ο οποίος επικαλούμενος λόγους υγείας δεν προσήλθε στην δίκη.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη αναφέρει:

«Ευτυχώς πιάσαν οι ευχές μας για περαστικά στον Πουλή του ΚΕΕΛΠΝΟ και πήρε εξιτήριο το παιδί, μέσα σε δύο ημέρες.

Εισήχθη 24/7 Τετάρτη βράδυ (Πέμπτη ήταν το πρώτο δικαστήριο για τη συμμορία) και εξήλθε 26/7 Παρασκευή βραδάκι, με διάγνωση εισαγωγής χολοκυστίτιδα απ’ ό,τι είπαν…

Θερμά συγχαρητήρια στο συνάδελφο στο Λαϊκό που του έκανε εισαγωγή και τον νοσήλευσε ακολουθώντας όλα τα guidelines της θεραπείας της νόσου! Άξιος!

ΥΓ 1: Μάλλον θεραπευτικά πρέπει να έδρασαν τα συνεχή ποσταρίσματα του Πουλή στα κοινωνικά δίκτυα όντας νοσηλευόμενος…

ΥΓ2: Ήταν άτυχος όμως, αν πάθαινε αυτό το επεισόδιο χολοκυστιτιδας την προεκλογική περίοδο, θα είχε μια καλή δικαιολογία για το μαύρισμα που έφαγε ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ…

… Αυτός μου έκανε μήνυση για δυσφήμιση…».

Σημειώνεται πως η δίκη για μία πτυχή της υπόθεσης του ΚΕΕΛΠΝΟ, που διεξάγεται στο Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, αναβλήθηκε, καθώς ο Σταμάτης Πουλής, πρώην υπάλληλος του Κέντρου και εκπρόσωπος των εργαζομένων, προσκόμισε δια του συνηγόρου του έγγραφο, ότι δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη για λόγους υγείας.

Βαρύνεται με κατηγορίες, όπως σύσταση συμμορίας για τη διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ψευδούς βεβαίωσης, υπεξαγωγή εγγράφου από υπάλληλο κατ’ εξακολούθηση και μη, νόθευση εγγράφου από υπάλληλο κατ’ εξακολούθηση κ.α.

Συγκατηγορούμενοι είναι η σύζυγός του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, ο πρώην διευθυντής του οργανισμού Θεόδωρος Παπαδημητρίου, η πρώην πρόεδρος του οργανισμού Τζένη Κρεμαστινού, και οι υπάλληλοι Κατερίνα Πολύζου, Ελένη Τσαγκάρη και Δημήτρης Καλαμπαλίκης.