Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Κραΐνοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, γνωρίζοντας την ήττα (6-3, 1-6, 3-6) από τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς στο Αμβούργο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε μόνος του το παιχνίδι με τον 29χρονο Σέρβο και δεν θα έχει την ευκαιρία να ανεβεί στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, μένοντας εκτός ημιτελικών της διοργάνωσης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν είχε να φοβηθεί τίποτα από τον Κραΐνοβιτς, προηγήθηκε, μάλιστα, με 5-0 στο πρώτο σετ, ωστόσο δίχως ιδιαίτερο λόγο, βγήκε εκτός εαυτού, εκνευρίστηκε και παραδόθηκε στον Σέρβο.

Ο Τσιτσιπάς φεύγει από το Αμβούργο χωρίς να μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Wimbledon, και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου δεν πηγαίνει και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Έμεινε με τη ρακέτα στο χέρι

Ένα απρόοπτο είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια ενός πόντου στο παιχνίδι με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς για το τουρνουά του Αμβούργου.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έμεινε με τη… λαβή της ρακέτας στο χέρι, καθώς κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ και στην προσπάθεια του να κάνει ένα backhand, είδε το πάνω μέρος της ρακέτας του να φεύγει. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς την είχε χτυπήσει κάτω από τα νεύρα του.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΑΑΔΕ – Επιχείρηση «Πυρετός το Σαββατόβραδο»: Στο μικροσκόπιο ο τζίρος 29 νυχτερινών κέντρων διασκέδασης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης – Αναλυτικά τα βήματα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Novibet επιλέγει τη Rakuten Viber για μια καθηλωτική αθλητική εμπειρία στην Ελλάδα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν από τη Σύνοδο στο Κίεβο: Νέο πακέτο βοήθειας ύψους 3,5 δισ. ευρώ από την ΕΕ – Τι είπε για τον Πούτιν
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ζάκυνθος: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου – Οι γρίφοι και το ύποπτο αυτοκίνητο
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ μεταξύ της Σαντορίνης και της Αμοργού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μπαλάσκας για Βασίλη Καλογήρου: «Δεν επέδειξε προβληματικό χαρακτήρα και δεν προκύπτει από καμία κατάθεση που δόθηκε»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή 68χρονος προπονητής τάε κβον ντο που βίαζε 12χρονη αθλήτριά του
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στο Αιγάλεω: Στο νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση ένας νεαρός μετά από ανατροπή κλεμμένης μοτοσικλέτας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Άλιμος: Αγοράκι 3 ετών βρέθηκε να τρέχει ξυπόλητο μέσα στο κρύο
24 Φεβρουαρίου, 2025