Mandatory Credit: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP/Shutterstock (10552544kr) Tom Hanks, Rita Wilson. Tom Hanks, left, and Rita Wilson arrive at the Oscars, at the Dolby Theatre in Los Angeles 92nd Academy Awards - Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγος του θετικοί στον κοροναϊό

Ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και η σύζυγος του, ανακοίνωσαν πως έχουν προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό.

Οι δυο τους βρίσκονται στην Αυστραλία και εκεί έκαναν τις εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετικοί στον νέο κορωνοϊό.

Ο Τομ Χανκς ήταν εκείνος που μέσω Instagram ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός και περιέγραψε τι ένιωσαν και οι δύο πριν διαγνωστούν με τον Covid-19.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ένιωθαν κουρασμένοι, είχαν κρυάδες και σωματικούς πόνους γι αυτό και αποφάσισαν να κάνουν το τεστ.

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορονοϊό και βγήκαν θετικές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», σημείωσε ο Τομ Χανκς, που συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία που δείχνει έναν κάδο απορριμμάτων νοσοκομείου πάνω στον οποίο είναι πεταμένο ένα λευκό γάντι μιας χρήσης.

https://www.instagram.com/p/B9nVasnBNF5/?utm_source=ig_embed