Ο Τζιμπρίλ Σισέ στέλνει μήνυμα νίκης στον Παναθηναϊκό εν’ όψει ντέρμπι – Η ανάρτηση του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό με στόχο το 11 στα 11 σε ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλει να αφήσει τον “αιώνιο” αντίπαλό του στο -13 από την κορυφή και ο παλαίμαχος Γάλλος άσος του “τριφυλλιού”, Τζιμπρίλ Σισέ ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ με μία ανάρτησή του στο Instagram εξυμνεί την καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djib Ciss (@djibrilcisse1981)

Μάλιστα στέλνει μήνυμα ενόψει του μεγάλου αγώνα σημειώνοντας πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη καθώς και ότι θα ήθελε να είναι παρών στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Αναλυτικά η ανάρτηση

“Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Ακόμα θυμάμαι σαν να ήταν χθες την καυτή ατμόσφαιρα. Για όλους τους παίκτες αυτό το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας, για τους οπαδούς και για μένα ως οπαδό. Τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη δεν αρκεί για αυτό το παιχνίδι. Όλοι μαζί πρέπει να είστε στο παιχνίδι σας παιδιά. Ήθελα να είμαι μαζί σας σήμερα στη Λεωφόρο, αλλά πιστέψτε με, η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι μαζί σου Παναθηναϊκέ. Σ’ αγαπώ“.