Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Hellenic Train από την Ιταλία ήταν στα γραφεία όταν επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας

Στη χώρα μας βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο υπεύθυνος ασφαλείας της μητρικής εταιρείας της Hellenic Train, από την Ιταλία.

Το στέλεχος της μητρικής εταιρείας της Hellenic Train, βρέθηκε στη χώρα μας, για σειρά συναντήσεων σχετικά με το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το στέλεχος είχε λάβει την πληροφόρηση ότι οι εργαζόμενοι στην Hellenic Train δεν αποτελούν «στόχο» της οργής του κόσμου, και έτσι αποφασίστηκε να μην διατεθεί υπηρεσία προσωπικής ασφάλειας.

Ο ίδιος, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ βρισκόταν μέσα στο κτήριο της εταιρείας, στο κέντρο της Αθήνας όταν σημειώθηκε η επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα.

Μάλιστα, στην αρχή το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό, ωστόσο εξερχόμενος από τα γραφεία διαπίστωσε τις ζημιές στην είσοδο. Στη συνέχεια, αναχώρησε για την Ιταλία.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση:

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ η αστυνομία σε έρευνες που πραγματοποίησε για τον εντοπισμό των αγνώστων, προέβη σε 5 προσαγωγές. Η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.