Oδηγός φορτηγού βρέθηκε νεκρός στο τιμόνι – 59 κιλά χασίς ανάμεσα στα εμπορεύματα!

Σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk) κατασχέθηκε την περασμένη Δευτέρα (31-10-2022) το πρωί στη Θεσπρωτία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Για την εμπλοκή του στην υπόθεση συνελήφθη Έλληνας, ενώ ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας Έλληνας συνεργός του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας, περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, εντόπισαν σταθμευμένο φορτηγό με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και διαπίστωσαν ότι Έλληνας που βρίσκονταν στη θέση του οδηγού είχε πεθάνει.

Όπως εξακριβώθηκε, το φορτηγό εκτελούσε μεταφορά εμπορευμάτων από χώρα του εξωτερικού με προορισμό την Αττική. Είχε προσπαθήσει να τρυπώσει σε αυτό ένας Έλληνας κάτοικος Αθηνών ο οποίος, μαζί με έναν ακόμη Έλληνα και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν επιχειρήσει να παραβιάσουν την επένδυση και να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «Lussy», εντοπίστηκαν κρυμμένα ανάμεσα στα εμπορεύματα τρία χάρτινα κιβώτια, τα οποία περιείχαν συνολικά 54 αεροστεγείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας, συνολικού βάρους 58 κιλών και 906 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι μετά τον εντοπισμό του φορτηγού, ο συλληφθείς είχε επιχειρήσει μαζί με τον Έλληνα συνεργό του και άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους να παραβιάσουν την επένδυση του φορτηγού, με προφανή σκοπό να παραλάβουν τα ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. του συλληφθέντα, το οποίο χρησιμοποίησε για να προσεγγίσει το φορτηγό, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κωστής Χατζηδάκης: Μέχρι το 2028 η Ελλάδα θα έχει ανέβει πάρα πολλά σκαλιά
30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑΒ Βασιλόπουλος: Στρατηγική ανάπτυξης για την επόμενη μέρα
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ ο Γίρι Παβλένκα
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Συντάξεις: Αυτές τις μέρες παίρνετε επίδομα αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Αυτές τις μέρες παίρνετε επίδομα αν έχετε τόση σύνταξη
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μέση Ανατολή: Ξεκίνησε η χερσαία εισβολή του Ισραήλ στο Λίβανο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Δραματικές στιγμές στη Μέση Ανατολή – Ο ισραηλινός στρατός κηρύσσει κλειστή στρατιωτική ζώνη στα σύνορα με τον Λίβανο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
IDF: Καταστρέψαμε αποθήκη πυραύλων της Χεζμπολάx 1,5 χλμ από το αεροδρόμιο της Βηρυτού
30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΟΗΕ: Τριμερής άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο για το Κυπριακό
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Λάρισα: Αίσιο τέλος με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Τυλίχθηκε στις φλόγες σπίτι στα Καλάβρυτα
30 Σεπτεμβρίου, 2024