ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ

Οδηγός ταξί για τουρίστες: «Δεν μου είπαν για τον κορονοϊό, τρελάθηκα!»

Η οδηγός ταξί που μετέφερε το ζευγάρι των Σέρβων τουριστών στη Λαμία καταγγέλλει πως δεν την ενημέρωσαν για τον κορονοϊό και το έμαθε μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο.

«Εγώ είπα στην κοπέλα ότι έχω φέρει έναν διαβητικό γιατί έτσι με είχαν πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα έρθει ένα ζευγάρι Σέρβων ο οποίος είναι διαβητικός, αυτός ο κύριος. Και περίμενα ένα ζευγάρι που έχει διαβήτη για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις», ανέφερε η οδηγός ταξί στο MEGA και στην εκπομπή Live News.

Στη συνέχεια η οδηγός πρόσθεσε: «Από το κέντρο υγείας Ιστιαίας από έναν συνάδελφο και από μια ξεναγό. Αυτοί με πήραν τηλέφωνο».

Από την πλευρά η βοηθός ξεναγού, από το γκρουπ των τουριστών, είπε: «Όταν στο κέντρο υγείας η γιατρός άκουσε ότι είναι Σέρβος και δεν αισθάνεται καλά, κατευθείαν τους απομάκρυναν και δεν ήθελαν καν, ούτε να τους εξετάσουν για τον διαβήτη, ούτε τίποτα.

Ήθελαν να τους στείλουν στη Λαμία, “δεν μπορούμε να σας δώσουμε το ασθενοφόρο γιατί αν γίνει κανένα τροχαίο΄ γιατί έχουν μόνο ένα. Πρέπει να το έχουμε εδώ”, πρέπει να πάνε με το ταξί. Δεν τους κράτησαν», λέει η βοηθός ξεναγού.

Η οδηγός ταξί επιβεβαίωσε στη συνέχεια την ξεναγό: «Η κοπέλα αυτή η ξεναγός μου είπε ότι δεν τους έδωσαν καμία σημασία ότι είπαν να βάλουν ασθενοφόρο και είπε, η μια κοπέλα γιατρός που ήταν, ότι το “κρατάμε για ώρα ανάγκης το ασθενοφόρο”».

Στη συνέχεια της περιγραφής της, η οδηγός ταξί είπε: «Πηγαίνοντας στη Λαμία είπα σε μια κοπέλα που ήταν εκεί και θερμομετρούσε ότι έχω φέρει ένα ζευγάρι που είναι διαβητικοί. Και εκείνη την στιγμή, βγαίνει η κυρία αυτή που ήταν παραδίπλα μου, το κινητό της και το δείχνει από μακριά στην κοπέλα.

Και μου λέει “αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι διαβητικοί είναι για κορονοϊό”. Και κάνω έτσι και πρόλαβα και είδα τα πρώτα γράμματα, την πρώτη σειρά, εκεί που έγραφε, το μόνο που είδα ήταν κορονοϊός. Και τρελαίνομαι εκείνη την ώρα».

Δείγμα ελήφθη και από τη βοηθό του ξεναγού, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό, με δική της πρωτοβουλία, τέθηκε η οδηγός του ταξί.

-Ad-