Οι αδελφές που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Aν φύγεις θα φύγω μαζί σου»

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνουν εδώ και πέντε χρόνια δύο τραγικοί γονείς. Ο Κώστας και η Αθηνά έχασαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τις δύο τους κόρες, την 21χρονη Κατερίνα και τη 18χρονη Ιωάννα, οι οποίες σκοτώθηκαν σε τροχαίο, ενώ επέστρεφαν από συναυλία.

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 23 Ιουλίου 2014 ενώ το μοιραίο αυτοκίνητο, οδηγούσε ο παιδικός τους φίλος, ο 20χρονος Φίλιππος, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του.

«Το αγόρι δεν έφταιγε. Το φορτηγό μπήκε στον δρόμο του τελευταία στιγμή και ο θάνατος των παιδιών μας ήταν ακαριαίος» ανέφερε η κα Αθηνά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ίδια είχε πάει νωρίτερα τις κόρες της στην εκδήλωση και δεν περίμενε όταν τις χαιρετούσε ότι δε θα τις ξανάβλεπε ποτέ ξανά.

Είπαμε θα τα πούμε αργότερα. Και δεν τα είπαμε ποτέ. Μετά τη μία τα ξημερώματα ήρθαν στο σπίτι και μας ειδοποίησαν για το τροχαίο. Με το που το άκουσα άδειασε το κεφάλι μου. Κατεβήκαμε στον δρόμο και αισθάνθηκα ότι τα παιδιά μου είχαν φύγει. Δεν υπάρχει χρώμα στη ζωή. Πλέον είναι μαύρα όλα. Και ο ήλιος που βγαίνει, εγώ δεν το βλέπω.

Τα άτυχα κορίτσια τρεις μήνες πριν φύγουν από τη ζωή έκαναν τατουάζ τους στίχους ενός τραγουδιού, το οποίο ήταν προφητικό. Αν φύγεις θα φύγω μαζί σου, αν πεθάνεις θα πεθάνω μαζί σου» έγραφε. Το ίδιο έκανε και η μητέρα τους μετά τον θάνατό τους.

Με αυτόν τον τρόπο αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου. Τα ακουμπάω, τα φιλάω.

Ο πατέρας περιμένει την πόρτα να ανοίξει. Μάταια όμως.

Περιμένω να ακούσω την τρέλα και των δύο όταν με βλέπανε. Μου έχει λείψει αυτή η τρέλα τους. Όταν κλείνουν οι πόρτες και τα φώτα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χανιά: Σφοδρό τροχαίο με μικρό βαν και μοτοσικλέτα – Τραυματίας ο οδηγός της μηχανής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τρόμος στο Κερατσίνι: 42χρονος το έσκασε από το ψυχιατρείο, επέστρεψε σπίτι του & απείλησε τη μητέρα του
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΚΚΕ: Με αφορμή και την εκλογή του ΠτΔ εξελίσσεται το γνωστό αποπροσανατολιστικό παιχνίδι υπέρ των θεσμών του διεφθαρμένου κράτους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωράκι εν μέσω σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κρήτη: Αγωνία για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή με μηνιγγίτιδα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αθήνα: Σοκάρει η περιγραφή γυναίκας που έπεσε θύμα του οδηγού ταξί
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αστυνομικός της Βουλής: Σε 10 ημέρες η σύζυγός του αναμένεται να φέρει στη ζωή το έκτο της μωρό
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Δένδιας: Οι νατοϊκές ασκήσεις σχεδιάζονται με απόλυτο σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα, δεν συγχωρείται άλλη προσέγγιση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αναδρομικά: Πάγο στην επιστροφή των δώρων για τους συνταξιούχους βάζει το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στα ύψη οι τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη – Πού οφείλεται η αύξηση
12 Φεβρουαρίου, 2025