Οι απολύσεις δεν είναι ταμπού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ποτέ δεν ήταν

Είτε μιλάμε για το δημόσιο είτε για τον ιδιωτικό τομέα, ο εργαζόμενος θα πρέπει αυτή τη φορά να θυμηθεί το τι σημαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν πάει να ψηφίσει.

Ο ιδιωτικός υπάλληλος να θυμηθεί το τι έγινε στο μισθό του, τόσο με τη δια νόμου μείωση του κατώτατου, όσο και με τις αλλεπάλληλες μειώσεις που είδε την περίοδο της διακυβέρνησης της ΝΔ. Να θυμηθεί ότι στην εταιρεία που δούλευε, πριν από 5 -6 χρόνια, γινόταν σφαγή από απολύσεις και μειώσεις, γιατί η τότε κυβέρνηση δημιούργησε το ιδανικό πλαίσιο για την εργοδοτική αυθαιρεσία, που έγινε τσουνάμι κανονικό τα γαλαζοπράσινα χρόνια.

Οσον αφορά τον δημόσιο υπάλληλο, κάθε σχόλιο απλά περιττεύει. Επί ΝΔ απολύθηκε, μπήκε σε κινητικότητα, μπήκε σε διαθεσιμότητα, εξαθλιώθηκε. Το δημόσιο κουρελιάστηκε, σχολεία και νοσοκομεία έκλεισαν, ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα συγχωνεύθηκαν, οι υπηρεσίες σμπαραλιάστηκαν.

Δείτε το βίντεο, για να θυμηθούμε και να συνειδητοποιήσουμε όλοι μαζί τις πραγματικές προθέσεις του Προέδρου της ΝΔ για τη θέση του εργαζόμενου, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Με τις υγείες μας…