Οι δράσεις της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου προσφέροντας δώρα, μοναδικές προσφορές και τη στήριξή της στην Τράπεζα Τροφίμων και στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους πιστούς φίλους της για την αγάπη και προτίμηση στα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, η εταιρία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, υλοποίησε ειδικές προωθητικές ενέργειες σε πολλά συνεργαζόμενα σημεία πώλησης για τα περισσότερα από τα προϊόντα της. Παράλληλα, είχε διαγωνισμούς στα social media με την πολύτιμη συμβολή των σταθερών συνεργατών της, των σεφ Ντίνας Νικολάου και Κυριάκου Μελά, αλλά και μέσω του Kids cooking club, όπου καταναλωτές κέρδισαν μετά από κλήρωση δωροτσάντες με ποικιλία νόστιμων ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.

Τέλος, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συνδύασε την παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με την ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς, παρέχοντας δωρεάν σημαντικές ποσότητες των ζυμαρικών της στην Τράπεζα Τροφίμων και στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Για περισσότερα από 85 χρόνια η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσφέρει νόστιμα και υψηλής θρεπτικής αξίας ζυμαρικά που έχουν αγαπηθεί από όλες τις γενιές, χάρη στην αξεπέραστη ποιότητα και γεύση τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/

-Ad-