Οι ελληνικοί φορτιστές της EEG αναπτύσσουν το εθνικό και εντάσσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό δίκτυο ηλεκτροκίνησης

Τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων -που ο ίδιος κατασκευάζει στην Ελλάδα- παρουσίασε ο Όμιλος EUNICE ENERGY GROUP (EEG).

Οι φορτιστές κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την EEG για την Αμερικανική εταιρεία  Blink, η οποία σε συνεργασία με την EEG αναπτύσσει το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ώστε να καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια από τη Λακωνία έως τον Έβρο και να συνδέεται με την Ευρώπη.

Ο Όμιλος EEG προσδίδει στις επενδύσεις ηλεκτροκίνησης εθνική προστιθέμενη αξία, υπέρ της εθνικής οικονομίας, της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Ταυτοχρόνως, εντάσσει την Ελλάδα στα διεθνή δίκτυα ηλεκτροκίνησης, καθώς επιτυγχάνει διαρκώς να δημιουργεί εμβληματικά και διεθνώς αναγνωρισμένα ενεργειακά έργα και προϊόντα και να αναπτύσσει ισχυρές διεθνείς συνεργασίες.

Η EEG,  ως κατασκευαστής φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων έχει πιστοποιηθεί με τα αντίστοιχα ανώτατα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά υψηλής τεχνογνωσίας και ποιότητας εξοπλισμού και είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρία μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύου ηλεκτροκίνησης Hubject. Της πανευρωπαϊκής κοινοπραξίας των κορυφαίων εταιριών ενέργειας, ηλεκτροκίνησης και των αυτοκινητοβιομηχανιών της Ευρώπης, η οποία παρέχει υπηρεσίες διασυνοριακής πρόσβασης (e-roaming), μεταξύ των κορυφαίων δικτύων ηλεκτροκίνησης σε Έλληνες οδηγούς στην Ευρώπη και σε οδηγούς από άλλες ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα.

Οι φορτιστές παρουσιάστηκαν πρόσφατα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το «Στρατηγικό Σχέδιο για την Ανάπτυξη της Ηλεκτροκίνησης».

Οι φορτιστές του Ομίλου EEG μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιονδήποτε ιδιωτικό η δημόσιο φορέα ενδιαφέρεται να τοποθετήσει φορτιστές και παράλληλα μπορούν να συνδεθούν από οποιαδήποτε τοποθεσία με τις διεθνείς υποδομές του Hubject.

Οι φορτιστές της EEG συνδέονται επίσης στην πλατφόρμα της Blink (Blink International Platform), δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να γνωρίζει μέσω του κινητού του τηλεφώνου, που και πότε μπορεί να φορτίσει το ηλεκτρικό του όχημα.

Αποτελούν προϊόντα υψηλής απόδοσης και τεχνολογικής αιχμής, τόσο για την εγχώρια όσο και για τη διεθνή αγορά. Καλύπτουν τις ανάγκες των δικτύων δημόσιας φόρτισης, ανοιχτών είτε εσωτερικών χώρων κοινόχρηστων εγκαταστάσεων και ειδικών κτιρίων (τουρισμού, γραφείων, βιομηχανίας, συνάθροισης κοινού κ.α) αλλά και σκαφών αναψυχής, ειδικά σχεδιασμένων για λιμάνια, ενώ η γκάμα των προϊόντων της EEG περιλαμβάνει και φορτιστές μονής πρίζας οικιακής φόρτισης.

Ο Όμιλος EEG είναι επίσης ο μόνος και πρώτος που συνδυάζει τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με αυτά της «πράσινης» φόρτισης

Ο Όμιλος EEG είναι επίσης ο μόνος και πρώτος που συνδυάζει τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με αυτά της «πράσινης» φόρτισης, καθώς η WE ENERGY, μέλος του Ομίλου EEG, είναι ο πρώτος και μοναδικός ελληνικός πάροχος 100% καθαρής, πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας από τα ιδιόκτητα αιολικά, ηλιακά πάρκα και υβριδικά έργα, που έχει δημιουργήσει σε όλη την Ελλάδα ο Όμιλος ΕΕG, μέσα από την εικοσαετή επιτυχημένη επενδυτική του πορεία.

-Ad-