Colombia's James Rodriguez shoots to score his teams first goal during the World Cup round of 16 soccer match between Colombia and Uruguay at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, June 28, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni)

Οι «καφετέρος» υποτάσσουν τη «σελέστε»

Μπορεί το Nations League να έχει την τιμητική του στην Ευρώπη αυτή την περίοδο του μήνα, όμως σε μια άλλη μεριά του πλανήτη, υπάρχουν προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022 και μάλιστα η «μάχη» είναι μεγάλη.

Στη Λατινική Αμερική, λοιπόν, 10 χώρες δίνουν όπως πάντα τον αγώνα τους μέσα από έναν ενιαίο όμιλο, με παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, μέχρι να βγει η προνομιούχος 4άδα που θα πάει στο ερχόμενο Μουντιάλ. Σημαντικό να τονιστεί πως ο 5ος του ομίλου αυτού δίνει μπαράζ με μια χώρα από τη Βόρεια/Κεντρική Αμερική, την Ωκεανία ή την Ασία για μια έξτρα θέση στη μεγάλη διοργάνωση.

Mάθε τα πάντα για Προσφορές στο Στοίχημα

Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με το μεγάλο ματς που θα γίνει στη Μπαρανκίγια, ανάμεσα στην φορμαρισμένη Κολομβία και την πάντα ισχυρή Ουρουγουάη.

Κολομβία: Με μια εύκολη νίκη και μια σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία άρχισε την προσπάθειά της για πρόκριση στο Μουντιάλ η Κολομβία, η οποία θέλει τη νίκη απέναντι στην Ουρουγουάη για να έχει προβάδισμα απέναντί της στην τελική κατάταξη. Οι «καφετέρος» έχουν τους περισσότερους παίκτες τους σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο στην Ευρώπη (Χάμες, Ζαπάτα, Κουαντράντο, Μορέλος) και το πιο σημαντικό για τον Πορτογάλο εκλέκτορα Κάρλος Κεϊρός είναι πως όλοι είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι αυτό.

Ουρουγουάη: Με το «τοτέμ» της χώρας στον πάγκο της ομάδας (Όσκαρ Ταμπάρες) παρά τα προβλήματα υγείας του να συνεχίζει κανονικά, η Ουρουγουάη, μια παραδοσιακή δύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, θέλει να δώσει συνέχεια στις παρουσίες της στο κορυφαίο επίπεδο. Η «σελέστε» πληγώθηκε από την ήττα της στον Ισημερινό ένα μήνα πριν, όμως έχει την ποιότητα να «σβήσει» την ήττα αυτή στη συνέχεια. Κανονικά παρόντες θα είναι οι Σουάρες και Καβάνι, όμως υπάρχουν μερικές σημαντικές απώλειες (Βαλβέρδε, Βεσίνο, Γκόμες, Κόατες) που ίσως μετρήσουν στο δύσκολο ματς με την Κολομβία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάθε ματς μεταξύ Κολομβίας και Ουρουγουάης έχει τη δική του «άγρια» ομορφιά, με τα αστέρια τους να τα δίνουν όλα για τη νίκη. Αυτή τη στιγμή, θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι έχουν τους παίκτες τους σε καλύτερη κατάσταση και θα πάμε στον άσο του 2.02 από τον Stoiximan.