Οικιακή βοηθός έκλεψε 120.000 ευρώ – Τι λέει η γυναίκα που την πλήρωνε

Η οικιακή βοηθός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η εργοδότριά της. Η κλοπή όπως υποστηρίζει έγινε τμηματικά…

Η οικιακή βοηθός έπιασε δουλειά σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη και αρχικά δεν υπήρχαν παράπονα. Όταν η ιδιοκτήτρια άρχισε να παρατηρεί ότι έκαναν φτερά κοσμήματα αξίας, αποφάσισε όπως λέει να την παρακολουθήσει. Υποστηρίζει ότι την είδε να κλέβει και ειδοποίησε την αστυνομία. Η γυναίκα από τις Φιλιππίνες συνελήφθη και αρνείται τα πάντα. Τονίζει πως έκανε από την πρώτη στιγμή άψογα τη δουλειά της και «βλέπει» πίσω από την καταγγελία, μια προσπάθεια της γυναίκας να μην την πληρώσει. Η υπόθεση έχει φτάσει πλέον στα χέρια εισαγγελέα, που θα κληθεί να αποφασίσει για τα όσα θα ακολουθήσουν.

Οικιακή βοηθός συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι από τις αρχές του μήνα έκλεψε τμηματικά χρυσαφικά και χρήματα μεγάλης αξίας από σπίτι όπου εργαζόταν, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία έγινε από την εργοδότριά της, σύμφωνα με την οποία η αξία των κλοπιμαίων προσεγγίζει τα 120.000 ευρώ (κοσμήματα). Η 58χρονη οικιακή βοηθός, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, οδηγείται στον εισαγγελέα.

-Ad-