Οικογενειακή τραγωδία: Ξεσπά η σύζυγος – «Ο άνθρωπος μου χάθηκε άδικα»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Πύργου με την τραγωδία που συνέβη σε μία οικογένεια.

Πρώτα ο πατέρας και την περασμένη Τρίτη ο γιος, μόλις 41 ετών, έφυγαν από την ζωή νικημένοι από τον κορωνοϊό, βυθίζοντας στο πένθος μια οικογένεια που είδε μέσα σε πολύ σύντομα διάστημα, δύο από τους άνδρες του σπιτιού να χάνονται και να αφήνουν πίσω τους πόνο, θλίψη και ένα τεράστιο γιατί…

Ο άτυχος Ν.Λ. νοσηλευόταν από τις 2 Μαρτίου στη κλινική covid του νοσοκομείου του Πύργου και πρόκειται για το νεότερο θύμα του ιού στην Ηλεία και ένα από τα νεαρότερα στην Ελλάδα.

Η Γεωργία, σύζυγος του αδικοχαμένου Nίκου, με πόνο ψυχής μίλησε στο STAR και τον Κωνσταντίνο Γκελντή για το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια συνολικά.

«Στο νοσοκομείου του Πύργου δεν μπορούν να αναλάβουν σοβαρά περιστατικά»
Ο κόσμος της γκρεμίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Μέχρι και τις τελευταίες ώρες επικοινωνούσε με τον άνδρα της και τον περίμενε σπίτι. Έκαναν σχέδια για τους ίδιους και την μικρή κορούλα τους, όταν με το καλό θα επέστρεψε σπίτι. Όμως δεν πρόλαβαν…

Η Γεωργία δηλώνει συντετριμμένη:

«Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι ώρες τόσο οικογενειακά, όσο και σε όλα τα επίπεδα. Εμένα ο άνθρωπος μου έφυγε και αυτό δεν αλλάζει ούτε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι στο νοσοκομείου του Πύργου δεν μπορούν να αναλάβουν σοβαρά περιστατικά! Και βασικά ούτε απλά περιστατικά δεν μπορούν να αναλάβουν, δεν έχουν την υποδομή, δεν έχουν γιατρούς. Όλο το νοσοκομείο λειτουργεί με δυο γιατρούς και για την Παθολογική και για την Covid και για παντού… Δεν το χειρίστηκαν σωστά το περιστατικό και πιστεύω πως ο άνθρωπός μου χάθηκε άδικα ενώ έπρεπε να είχε φύγει για Ρίο».

«Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το παιδί»

Ο αξιωματικός του εμπορικού Ναυτικού που έχασε τη μάχη με τον θάνατο λίγες μέρες μετά τον πατέρα του, δεν αφήνει πίσω μόνο την γυναίκα του αλλά και την κόρη του, ένα μικρό κοριτσάκι που πλέον είναι αναγκασμένο να μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του. Η Γεωργία τονίζει πως θα βρει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια να σταθούν δίπλα στην μικρή Τζώρτζια. «Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το παιδί! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε την υποχρέωση να προχωρήσουμε μπροστά».

«Δεν θα περάσει έτσι αυτό!»

Στο τέλος της συζήτησης, η Γεωργία ξεσπά! Δηλώνει ότι ένας άνθρωπος, ο σύζυγός της, έφυγε άδικα και δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι! Πρόσθεσε δε ότι θα καταφύγει στην δικαιοσύνη και ήδη δρομολογεί τις επόμενες κινήσεις της. «Ο πατέρας του συζύγου μου ήταν μεγάλος σε ηλικία, είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα γι’ αυτό και δεν τα κατάφερε! Αλλά ο άνδρας μου ήταν μικρός και δεν δικαιολογείται αυτό που έγινε. Εγώ έχω πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να προβώ και σε περαιτέρω ενέργειες για αυτό που έγινε. Θα προβώ σε μηνύσεις και στους γιατρούς και στο νοσοκομείο και στην διοίκηση απλά περιμένω τον φάκελο».

Πηγή: Patrisnews.gr

-Ad-