Οικογενειακή τραγωδία: Νέα στοιχεία σοκ – Πώς δολοφόνησε τη μητέρα του

Νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία της 80χρονης από τον 51χρονο γιο της στη Δράμα.

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Δράμας το βράδυ της Τετάρτης (28/10), στο άκουσμα της είδησης της δολοφονίας μιας 80χρονης από τον ίδιο της τον γιο.

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε τους πάντες, με τον 51χρονο δράστη να ομολογεί την πράξη του μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως προηγήθηκε καυγάς της 80χρονης μητέρας με τον 51χρονο γιο της, με τον τελευταίο να την τραυματίζει θανάσιμα με μαχαίρι.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει νεκροψία-νεκροτομή και οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός της δεν προήλθε από τραυματισμό με μαχαίρι, αλλά λόγω ασφυξίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης της έκλεισε τις αναπνευστικές οδούς με τη χρήση ενός μαξιλαριού. Για την οικογενειακή τραγωδία και τη σύλληψη του δράστη, εξέδωσε ανακοίνωση και η αστυνομία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη ημεδαπός, δράστης ανθρωποκτονίας στη Δράμα

Συνελήφθη χθες (28-10-2020) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, χθες το βράδυ στη Δράμα, ο δράστης ευρισκόμενος στην οικία όπου διέμενε με την ηλικιωμένη μητέρα του, προκάλεσε το θάνατό της δι’ ασφυξίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στ o ν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας».

-Ad-