Οικογενειακή τραγωδία: Ο πατέρας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα

Νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία όπου ένας πατέρας φαίνεται πως σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1 αλλά και του Mega, η αστυνομία βρήκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα του ηλικιωμένου που ανέφερε τους λόγους που του όπλισαν το χέρι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, ο άντρας φέρεται να γράφει ότι είχε ανέκαθεν κακές σχέσεις με τον μικρό του γιο ενώ αναφέρεται και σε οικονομικές διαφορές που είχαν.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (δείτε εδώ περισσότερα).

Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο ενώ όπως λένε κανείς δεν είχε καταλάβει ότι ο ηλικιωμένος θα μπορούσε να σκοτώσει τον ίδιο του, το γιο, με τους περισσότερους να τονίζουν ότι ήταν δάσκαλος και πως όλα του τα παιδιά είναι επιστήμονες.

«Τι να σας πω; Εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ, δεν μπορώ, δεν μπορώ. Αυτό ήταν αξαφνιά, όχι για μας, για όλο το χωριό. Καλοί άνθρωποι ήταν, δεν ήταν ότι μάλωναν. Είχε 9 παιδιά ο άνθρωπος, δεν είχε μόνο αυτό. Εννέα παιδιά και όλα σπουδασμένα. Όλα τα παιδιά του είναι επιστήμονες» ανέφερε μία συγχωριανή πατέρα και γιου στο patrisnews.com.