Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε την μητέρα του επειδή δεν του πλήρωσε το δάνειο (pics)

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κωνταντινούπολη, όπου ένας 21χρονος δεν δίστασε να δολοφονήσει την ίδια του την μητέρα επειδή δεν του πλήρωσε το δάνειο και στη συνέχεια έκανε πάρτι!

Δράστης της φρικτής δολοφονίας ο 21χρονος Batuhan Unal, ο οποίος μετά από έναν άγριο καυγά με την μητέρα του για ένα χρέος, το οποίο είχε αναλάβει να πληρώσει στο όνομα του νεαρού η άτυχη γυναίκα, την χτύπησε με ένα σφυρί στο κεφάλι.

PΣτην συνέχεια και αφού στην κυριολεξία της διέλυσε το κεφάλι, ο Batuhan μετέφερε το άψυχο κορμί της μητέρας του στο δάσος του Bakirkoy και το έθαψε. Στη συνέχεια γύρισε σπίτι, καθάρισε και διοργάνωσε πάρτι με δεκάδες καλεσμένους.

Την σορό της 39χρονης, Melahat Isbir βρήκε μια ομάδα κυνηγών μανιταριών και από το σημείο αυτό η αστυνομία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να φτάσει στα ίχνη του νεαρού, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Μαζί με τον Unal, συνελήφθη και ένας φίλος του 21χρονου, ο Salih Gurek, ο οποίος τον βοήθησε να θάψει το πτώμα.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός δήλωσε στην αστυνομία πως δολοφόνησε την μητέρα του επειδή γύρισε στο σπίτι και την βρήκε με έναν άνδρα ωστόσο οι μαρτυρίες των συγγενών ξεκαθάρισαν πως το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία ήταν το χρέος του 21χρονου.

-Ad-