ΟΚΚΑ: «Δεν εκτυλίχθηκε στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών η ομηρία υπαλλήλου»

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε πριν από κάποιες ώρες, όταν ιδιοκτήτης αποθήκης κρατούσε όμηρο έναν υπάλληλο και ζητούσε χρήματα για να τον απελευθερώσει, με την Αστυνομία να προχωρά για την υπόθεση σε τέσσερις συλλήψεις.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ ΑΕ), σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών ή τις επιχειρήσεις που στεγάζονται στους χώρους της, τα όσα διαδραματίστηκαν με την παράνομη κράτηση Έλληνα εργαζόμενου από τον Αιγύπτιο εργοδότη του.

Συγκεκριμένα, ο ΟΚΑΑ ΑΕ με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες αναφέρει: «Τα ρεπορτάζ που περιγράφουν την ομηρία και παράνομη κράτηση Έλληνα εργαζόμενου από τον Αιγύπτιο εργοδότη του σε αποθηκευτικό χώρο σε καμία περίπτωση δεν αφορούν την Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Αγ. Ι. Ρέντη ή τις επιχειρήσεις που στεγάζονται στους χώρους της.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ασφαλείς όσο και ελεγχόμενες. Σε κάθε περίπτωση, ο ΟΚΑΑ ΑΕ ενημερώνει για τα γεγονότα που τον αφορούν και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την παροχή διευκρινίσεων».