Ολική ανατροπή στην εξαφάνιση της Σταυρούλας στην Κυψέλη: Η αποκάλυψη

Τον «γρίφο» της εξαφάνισης της Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη προσπαθεί να λύσει η Αστυνομία, με την υπόθεση να οδηγείται σε μία τεράστια ανατροπή.

Η 53χρονη Σταυρούλα, εθεάθη για τελευταία φορά την Τετάρτη 23 Αυγούστου του 2023. Είχε πει στην συγκάτοικό της ότι θα πήγαινε για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Δεν είχε αναφέρει όμως κάτι άλλο, μόνο πως θα κατευθυνόταν προς την πλατεία της Κυψέλης.

Έκτοτε, τα ίχνη της χάθηκαν και δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής.

Αν και η Αστυνομία θεωρούσε πιθανό πως η Σταυρούλα να έχει πέσει θύμα δολοφονίας, με το Ανθρωποκτονιών να μπαίνει στην υπόθεση, ωστόσο η μαρτυρία ενός άνδρα ανατρέπει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικος του Παλαιού Φαλήρου, είδε το βράδυ της 21ης Αυγούστου 2023 γυναίκα (που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι η Σταυρούλα) να μπαίνει με το μαγιό της για μπάνιο στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο..

Ο άνδρας την είδε να μπαίνει στη θάλασσα, με τη ναυαγοσώστρια να εντοπίζει το πρωί της 22ας Αυγούστου εγκαταλελειμμένα πράγματα (τσάντα που περιείχε τσιγάρα, φάρμακα και διάφορα άλλα αντικείμενα). Ο άνδρας που πήγε την επόμενη ημέρα στην παραλία θυμήθηκε ότι τα πράγματα βρίσκονται στο σημείο από όπου έφυγε η γυναίκα για να μπει στο νερό. Έτσι, έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα δεν βγήκε ποτέ από τη θάλασσα.

Αμέσως ενημερώθηκε το Λιμενικό που ξεκίνησε έρευνα στη θαλάσσια περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, χωρίς αποτέλεσμα. Τρεις ημέρες μετά σκάφος με σημαία Μάλτας εντόπισε το πτώμα γυναίκας ανοιχτά του Πόρου.

Η σορός ωστόσο έμεινε στα αζήτητα για τους επόμενους 6 μήνες.

Όταν το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την έρευνα προ ημερών το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αναζητήσει εάν τις επίμαχες ημερομηνίες (τις ημέρες πριν και μετά την εξαφάνιση) υπήρξε ο εντοπισμός κάποιου πτώματος. Έτσι έφτασαν να ερευνούν το πτώμα που είχε εντοπιστεί στον Πόρο.

Μάλιστα, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή είχε πάνω της κάποια αντικείμενα, τα οποία ταιριάζουν με αυτά που είχε πάνω της η Σταυρούλα.

Πλέον, τα σενάρια που κερδίζουν έδαφος είναι είτε η περίπτωση ατυχήματος ή η αυτοκτονία, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να απομακρύνεται.

Οι Αστυνομικοί κλείνουν προς το ατύχημα. «Πηγαίνει κάποιος να αυτοκτονήσει με το μαγιό; Και πηγαίνει σε σημείο όπου βρίσκεται μία οργανωμένη και πολυσύχναστη πλαζ», είναι κάποια από τα ερωτήματα που θέτουν οι αστυνομικοί.

Το γεγονός ότι είχε καταναλώσει χάπια πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να συνέβη κάτι ενώ κολυμπούσε.

Υπενθυμίζεται πως στο κάδρο των ερευνών είχε μπει και η συγκάτοικος της 53χρονης, για την οποία είχε ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου.