Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτοιμη η ΕΛ.ΑΣ. (video)

Για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου για τον περιορισμό του συνωστισμού στη Βαρβάκειο και σε εκκλησίες λόγω των ημερών, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι θα πραγματοποιούνται συνεχείς περιπολίες για την αποφυγή συγχρωτισμού, με τους αστυνομικούς να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις, ενώ αν επιμείνουν αυτά τα φαινόμενα θα υπάρξουν δικογραφίες.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι κάποιοι κατάφεραν να περάσουν στις εθνικές οδούς πριν ξεκινήσουν τα αυστηρά μέτρα επιτήρησης, και κάποιοι μπορεί να πέρασαν όταν γινόταν δειγματοληπτικός έλεγχος.

«Αν δοθεί εντολή από τον κ. Χαρδαλιά για ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, είμαστε έτοιμοι να την υλοποιήσουμε. Κάποιες πληροφορίες λένε για Μ. Σάββατο από τις 8 το βράδυ μέχρι το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα» πρόσθεσε ο γ.γ. των ειδικών φρουρών. .

Τέλος, υπογράμμισε πως αν γίνουν καταγγελίες για συναθροίσεις σε σπίτια, τότε θα πρέπει να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

-Ad-