Ολοταχώς για ανασχηματισμό – Τα φαβορί για «καρατόμηση» (pics)

Σε ανασχηματισμό στις αρχές του έτους προσανατολίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τι προκύπτει από το «μπλοκάκι» του υφυπουργού Ακη Σκέρτσου, που παρακολουθεί την πορεία του κυβερνητικού έργου. Ποια μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου έχουν ενημερωθεί για την… υστέρησή τους. Για ποιους υπουργούς έχει εκφραστεί η ανάγκη να κινηθούν με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», συνεπής με την προεκλογική του δέσμευση για εξάμηνη αξιολόγηση κυβερνητικών στελεχών είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ετοιμάζεται για διορθωτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο πρωθυπουργός προσανατολίζεται σε έναν μίνι ανασχηματισμό που χαρακτηρίζεται και ως διορθωτικός από τους έχοντες εικόνα των προθέσεων του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θα αποφύγει να προχωρήσει και στην καρατόμηση υπουργών που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.

Οι Υπουργοί με υψηλές αποδόσεις…

Από ποιους περιμένει περισσότερα…

Βαρύ κλίμα…

Βαρύ είναι το κλίμα για τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο ενώ δεν καταγράφονται ικανοποιητικές δράσεις για τον αναπλ. υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα στα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορούν

-Ad-