Ολυμπιακός – ΑΕΚ 81-67: Άνετη πρόκριση των Πειραιωτών στον ημιτελικό του Allwyn Final 8 κόντρα στην αποδεκατισμένη Ένωση

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 81-67 την ΑΕΚ στον προημιτελικό του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ και προκρίθηκε εύκολα στον ημιτελικό, όπου θα κοντραριστεί με το Μαρούσι (19/02/26, 17:00).

Η ΑΕΚ άντεξε για πολύ λίγο στην πίεση του Ολυμπιακού, που μετά τα πρώτα πέντε λεπτά πάτησε γκάζι και απέκτησε διαφορά ασφαλείας την οποία κράτησε σε όλη τη διάρκεια του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «4», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρόυσι.

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αποχώρησε τραυματίας στο 27′ του αγώνα και δημιούργησε προβληματισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού, καθώς αποχώρησε κουτσαίνοντας μετά από μία φάση που δεν είχε επαφή με κάποιον αντίπαλο.