Ολυμπιακός: Άρχισε η ενημέρωση των τυχερών που κληρώθηκαν για εισιτήριο του τελικού με τη Φιορεντίνα

Ο Ολυμπιακός πήρε 9.000 κομμάτια από την UEFA και το 90% των κατόχων εισιτηρίου διαρκείας έστειλαν αίτημα στην ΠΑΕ για εισιτήριο του τελικού, με αποτέλεσμα να γίνει κλήρωση.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε οκτώ μέρες, στις 29 Μαΐου, τη Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League και η ΠΑΕ άρχισε την ενημέρωση προς τους τυχερούς που κληρώθηκαν για τα εισιτήρια και θα βρίσκονται στην OPAP Arena.

Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία των Ερυθρόλευκων, είναι ο αγώνας στον οποίο θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διασυλλογική διοργάνωση και είναι λογικό στις τάξεις των οπαδών να επικρατεί πανζουρλισμός και να γίνεται… πόλεμος για ένα εισιτήριο.

Από σήμερα Τρίτη (21/5), λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι ενημερώνουν μέσω email όσου τυχερούς κληρώθηκαν και θα είναι στην OPAP Arena, με την ΠΑΕ να επισημαίνει ότι οι οπαδοί που έχουν καταθέσει σχετικό αίτημα, πρέπει να κοιτούν τα emails που έχουν δηλώσει στον σύλλογο, στα Εισερχόμενα (inbox) αλλά και στα spam, γιατί ενδέχεται τα mail να καταλήξουν εκεί.