Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια από Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League έφερε και τα «καθιερωμένα» συγχαρητήρια των πολιτικών αρχηγών.

«Οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν να διαπρέπουν και να μας κάνουν περήφανους! Μετά την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους» ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο twitter.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη πρόκριση. Ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ποδοσφαίρου μετά από 53 χρόνια. Τι εβδομάδα! Ύστερα από τις προκρίσεις του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, στο f4 του Βερολίνου. Η Ελλάδα που αγωνίζεται, ιδρώνει τη φανέλα και κερδίζει» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του UEFA Europa Conference League, μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο» έγραψε στα social media ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.