Ολυμπιακός: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπήκαν δυνατά στο ματς και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πρέσαραν και έκλειναν σωστά τους χώρους, είχε ως συνέπεια η πρώτη καλή φάση να αργήσει, σχετικά, να έρθει: Ήταν στο 22′ και ήταν τετ α τετ του Ρατζέλοβιτς, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε και ο Αστέρας δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του, συνεχίζοντας να δυσκολεύει τον Ολυμπιακό.

Και θα μπορούσε, βασικά, να βάλει ακόμη πιο δύσκολα με την κεφαλιά του Αλί Μπαμπά στο 36′, μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Τζολάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε δύο αλλαγές, βάζοντας Φορτούνη και Μασούρα αντί των Εμβιλά – Ρατζέλοβιτς και τελικά αυτοί ήταν που καθάρισαν το ματς: Στο 59′ ο Φορτούνης με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0, στο 64′ ο Μασούρας επίσης με σουτ έκανε το 2-0 και από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα για τους Πειραιώτες.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε κάτι σημαντικό -πλην της φάσης του 75′ με τον Κρέσπι τον οποίο σταμάτησε ο Τζολάκης- και ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και τρίτο γκολ, στο 88′, ξανά με τον Μασούρα, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία μετά το γύρισμα του Χασάν.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Καμαρά, Μπουχαλάκης (86′ Καφού), Βαλμπουενά (72′ Μπρούνο), Ρατζέλοβιτς (46′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (67′ Χασάν).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Τιλίκα (68′ Κρέσπι), Μπαράλες, Μουνάφο (82′ Ιγκλέσιας), Σουάρες (46′ Καστάνο), Ριέρα (68′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Κώτσιρας, Αλί Μπαμπά (56′ Σίτο).

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τι είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον αρραβώνα της κόρης του
17 Φεβρουαρίου, 2025
Το Newsique συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ
17 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Κιρ Στάρμερ δηλώνει έτοιμος να στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία για τη διασφάλιση της ειρήνης
17 Φεβρουαρίου, 2025
Μειώθηκαν κατά 1,2% οι θάνατοι στη χώρα για το 2024
17 Φεβρουαρίου, 2025
Λαβρόφ: Η Ευρώπη δεν έχει θέση στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία
17 Φεβρουαρίου, 2025
Απόστολος Γκλέτσος: «Είδα τον Μάστορα να γλείφει τους χωροφύλακες – Εμετός»
17 Φεβρουαρίου, 2025
Χωρίς ταξί η Αττική στις 19 Φεβρουαρίου
17 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Λυγγερίδη: Χειροπέδες σε οπαδό του Ολυμπιακού που επέστρεφε από τη Μεγάλη Βρετανία
17 Φεβρουαρίου, 2025
Παίκτης της Μονακό και επίσημα ο Τάις
17 Φεβρουαρίου, 2025
Βόλος: Αθωώθηκαν οι γονείς του 3χρονου που πήγε στο νηπιαγωγείο με σημάδια στο πρόσωπο
17 Φεβρουαρίου, 2025