Ολυμπιακός – Μακάμπι: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ολυμπιακός – Μακάμπι κανάλι και ώρα: Ο υποδέχεται τη Μακάμπι στο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για να μην πάει στα σκουπίδια το μεγάλο διπλό επί της ΤΣΣΚΑ. Η τηλεοπτική μετάδοση.

Ολυμπιακός – Μακάμπι κανάλι και ώρα: Ετοιμος για μια ακόμη νίκη είναι ο Ολυμπιακός, μετά το σπουδαίο διπλό στη Ρωσία.

Ολυμπιακός – Μακάμπι κανάλι και ώρα | Προπονήθηκαν Ρότσεστι και Ριντ

Ο Τέιλορ Ρότσεστι και ο Γουίλι Ριντ έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τον Ολυμπιακό, μαζί με τους νέους τους συμπαίκτες, παραμονή του αγώνα της Παρασκευής (1/11, 21:30) με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Την ώρα που ο Τέιλορ Ρότσεστι προσγειωνόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, δηλώνοντας μάλιστα ότι κανείς δεν μπορει να ξεγράφει τους “ερυθρόλευκους”, η νέα του ομάδα απογειωνόταν για τη Μόσχα, όπου και επαλήθευσε τα λόγια του νέου της παίκτη.

Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Γουίλι Ριντ είχαν το βράδυ της Πέμπτης (31/10) την ευκαιρία να γνωρίσουν τους νέους τους συμπαίκτες και να ακολουθήσουν την πρώτη τους προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, μία μέρα πριν το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τόσο ο έμπειρος γκαρντ όσο και ο Αμερικανός σέντερ συνομίλησαν με αρκετούς από τους “ερυθρόλευκους” και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης υπό τις οδηγίες του Κεστούτις Κεμζούρα.

Άλλωστε, αμφότεροι είναι πολύ πιθανό να κάνουν το ντεμπούτο τους απέναντι στους Ισραηλινούς.

Ολυμπιακός – Μακάμπι κανάλι και ώρα | Μια ντουζίνα σκάουτ στο ΣΕΦ για τον Ποκουσέβσκι

Διψήφιος αριθμός σκάουτ από οργανισμούς του ΝΒΑ θα βρίσκεται το απόγευμα του Σαββάτου (2/11, 17:00) στο βοηθητικό του ΣΕΦ, για να παρακολουθήσει τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

Πριν από εξήμισι χρόνια, τον Απρίλιο του 2013, το μικρό κλειστό της Νέας Κηφισιάς υποδέχθηκε την ΑΕΝΚ και τον Φιλαθλητικό σε έναν “τελικό ανόδου” από την Α2 στην Basket League. Φιλοξένησε και τουλάχιστον δεκαπέντε (15) παράγοντες οργανισμών του ΝΒΑ που ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 18χρονο -τότε- Γιάννη Αντετοκούνμπο στο κρισιμότερο παιχνίδι της… νεαρής καριέρας του.

Το απόγευμα του Σαββάτου (2/11) θα συμβεί κάτι παρόμοιο λίγο νοτιότερα, στο βοηθητικό γήπεδο μπάσκετ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για λογαριασμό ενός άλλου 18χρονου (ενηλικιώνεται στις 26/12), του Αλεξέι Ποκουσέβσκι.

Ο ψιλόλιγνος φόργουορντ που αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α2 θα υποδεχθεί τον εξίσου σκληρό Αμύντα για την 5η αγωνιστική. Το τζάμπολ θα γίνει στις 17:00 και τον αγώνα θα τον παρακολουθήσουν πολλοί σκάουτ που έχουν βάλει εδώ και χρόνια στο “μικροσκόπιό” τους τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι. Ο νεαρός αθλητής θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft 2020 και αυτή θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξει στις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον να δουν τι πραγματικά μπορεί να κάνει στο παρκέ.

Παρεμπιπτόντως, πολλοί εξ αυτών που θα έχουν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης την εξέλιξη και την πρόοδο του φόργουορντ των ερυθρολεύκων, θα κάνουν το ίδιο το βράδυ της Παρασκευής (1/11) στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την EuroLeague. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, η προσοχή τους θα είναι στραμμένη σε δύο παίκτες της “ομάδας του λαού”, τον Ντένι Αβντίγια και τον Γιοβέλ Ζούσμαν.

Το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μακάμπι, θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.