Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 82-86

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα… δώρα της κακής Ρεάλ κι οι Μαδριλένοι νίκησαν (86-82) σε δεύτερο συνεχόμενο ματς στην παράταση.

Οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο εξελίσσονται σε… εξπέρ των παρατάσεων, καθώς έπαιξαν τρεις στα δύο τους παιχνίδια στην Ελλάδα. Κόντρα στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν σε δύο, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό σε ένα έξτρα πεντάλεπτο, με κοινό παρανομαστή ότι επικράτησαν σε αμφότερες τις αναμετρήσεις.

Στο ΣΕΦ η Ρεάλ δεν είναι τόσο καλή κι ο μαχητικός Ολυμπιακός θα μπορούσε να την είχε νικήσει αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος ή έστω πιο τυχερός. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα… δώρα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι υπέπεσαν σε 17 λάθη.

Ένα από αυτά μάλιστα έδωσε στους «ερυθρόλευκους» το τελευταίο σουτ και την ευκαιρία να πάρουν το ματς στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Το τρίποντο του Κώστα Σλούκα από τη γωνία δεν βρήκε στόχο, το 69-69 παρέμεινε κι έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί, ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο τρίποντο του Γιουλ, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 82-81 και στη συνέχεια το λάθος του Χασάν Μάρτιν στα 14.1 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 12-12, 30-31, 51-49, 69-69(κ.α.), 82-86.