Olympic Terra Superfoods: Μεταμορφώνει τους καρπούς της αρώνιας σε εκλεκτές μαρμελάδες και αλείμματα

Η Olympic Terra Superfoods καταφέρνει και εντυπωσιάζει στην Ελλάδα της κρίσης, συνδυάζοντας τους καρπούς της βιολογικής Αρώνιας – Chokeberry που καλλιεργεί στον κόλπο της Κυλλήνης στην Ηλεία, με πρώτες ύλες και φρούτα ελληνικής ταυτότητας και μεσογειακού χαρακτήρα.

Η Αρώνια ή Μελανόκαρπη, ο καρπός της οποίας χαρακτηρίζεται ως «βατόμουρο της νιότης» είναι ένας φυλλοβόλος θάμνος ύψους 1-3 μέτρων που ανήκει στην οικογένεια των Berry’s και εντάσσεται στην κατηγορία των φυσικών Superfoods λόγω της υψηλής διατροφικής του αξίας.

 

Η αρωνία κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στη διεθνή κλίμακα των φαρμακευτικών φυτών που μας χαρίζει η φύση

Η Olympic Terra δεν περιορίζεται απλά στην καλλιέργεια, αλλά μεταμορφώνει τους πολύτιμους καρπούς της αρώνιας σε εκλεκτές μαρμελάδες και αλείμματα, που εντυπωσιάζουν τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα.

Ένα παράδειγμα είναι το «άλειμμα σοκολάτας με αρώνια και φράουλα». Μια αγαπημένη επιλογή των παιδιών αλλά και κάθε λάτρη της σοκολάτας.

Περιέχει φρούτα αληθινής φράουλας και αρώνιας, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με την υπέροχη γεύση βελγικής σοκολάτας χωρίς λιπαρά και προτείνεται η κατανάλωση της στο πρωινό, στα γλυκά, cupcakes, σε κρέπες και waffles, σε τούρτες, ενώ αποτελεί ιδανική τροφή για τα παιδιά και συνοδεύει ιδανικά επιδόρπια  γιαουρτιού, παγωτού .

Αξίζει να αναφερθεί πως η Olympic Terra Superfoods είναι μια οικογενειακή εταιρεία με όραμα να δημιουργήσει Natural Products – Healthy Superfoods και να προσφέρει μια σειρά Premium & Luxury προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με βάση την αρώνια σε συνδυασμό με άλλες πρώτες ύλες ελληνικής ταυτότητας, διαφημίζοντας τη χώρα μας με τον πιο γευστικό αλλά και υγιεινό τρόπο.

Το e-shop της εταιρείας

H εταιρεία διαθέτει ένα ιδιαίτερα λειτουργικό e-shop στο οποίο έχει γίνει υπέροχη δουλειά και μπορείτε να βρείτε τα πάντα.

Αποστάγματα και οινοπνευματώδη, χυμούς και αναψυκτικά, αλείμματα, ορεκτικά, μέλι, γλυκά του κουταλιού, ξηρούς καρπούς, σνακ, μαρμελάδες, γλυκά, σοκολάτες και φυσικά την prenium συλλογή.

Εικόνα από το eshop της εταιρείας

 

Όλα αυτά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και με την ποιότητα που χαρακτηρίζει την Olympic Terra Superfoods.

-Ad-