Ομάδα πέντε νεαρών ξυλοκόπησε 16χρονο έξω από το σχολείο του

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα.

Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείο ο 16χρονος μαθητής ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πέντε νεαρούς εξωσχολικούς έξω από το σχολείο του, το 18ο Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Γύρω στις 13:30 μετά το μεσημέρι έγινε τηλεφώνημα στην Άμεσο Δράση και άγνωστος ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς ένας μαθητής δεχόταν επίθεση από πέντε εξωσχολικούς. Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε περιπολικό στο σημείο του περιστατικού, χωρίς όμως να εντοπίσει τους εμπλεκομένους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στις 2.00 μετά το μεσημέρι μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ο 16χρονος, ο οποίος συνοδευόταν από τους γονείς του, με μώλωπες στο κεφάλι και οίδημα στο φρύδι.

Αν και η κατάσταση του 16χρονου δεν εμπνέει ανησυχία, παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Το περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί έως αυτήν την ώρα στις αστυνομικές αρχές και δεν έχει υποβληθεί μήνυση.

Πηγή: ΑΠΕ

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025