Ομόφωνα ένοχος ο 41χρονος για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικα αγόρια

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε σε δεύτερο βαθμό ο 41χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικα παιδιά στην περιοχή του Ταυρωνίτη.

Παράλληλα, ζητήθηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και ότι ο κατηγορούμενος επέδειξε καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της κράτησής του στη φυλακή, τα οποία απέρριψε ομόφωνα το δικαστήριο.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, το δικαστήριο του επέβαλε συνολικά την ποινή 13 ετών και εννέα μηνών (10 χρόνια για την ασέλγεια 3+3 χρόνια για τις δύο απόπειρες ασέλγειας συν 4.000 ευρώ και ενάμιση χρόνο για πλημμελήματα).

Η Εισαγγελέας της έδρας, νωρίτερα είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορούμενου.

Η δίκη συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής, με την κατάθεση της μητέρας του η οποία συντάχθηκε με την εκδοχή του γιου της λέγοντας ότι οι κατηγορίες είναι ψεύτικες. Μάλιστα κατηγόρησε τη μητέρα του ενός παιδιού ότι κατασκεύασε όλες τις κατηγορίες επειδή τους εκβίασε για χρήματα.

Χθες, πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης, μητέρες αγοριών περιέγραψαν πώς δρούσε ο κατηγορούμενος, ο οποίος με δέλεαρ βιντεοπαιχνίδια, ωθούσε τα παιδιά σε άσεμνες πράξεις.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Σταδιακή ύφεση παρουσιάζει η σεισμικότητα στη ζώνη Σαντορίνης – Αμοργού – Οι εκτιμήσεις των ειδικών και ο κίνδυνος για κατολισθητικά φαινόμενα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ανδρουλάκης: Θα αγωνιστούμε για να πάνε επιτέλους στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hράκλειο: Εδώ έπεσαν οι πυροβολισμοί έξω από το νυχτερινό κέντρο – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hellenic Train για Τέμπη: «Το ψυκτικό υγρό στον μετασχηματιστή η κύρια πηγή της πυρκαγιάς»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καίτη Γκρέυ: «Εμφύλιος» στην οικογένεια για τη διαθήκη – Ο Φίλλιπος Ηλιάδης προτίθεται να κάνει προσβολή
23 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη ημεδαπός που είχε θέσει προς πώληση στο διαδίκτυο αρχαίο οξυπύθμενο αμφορέα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σύμη: Νέες σοκαριστικές συνομιλίες της 13χρονης με τον 15χρονο που σχεδίαζαν τη δολοφονία της μητέρας της – «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: «Καμπανάκι» για κατολισθήσεις σε 5 περιοχές κρούουν οι ειδικοί επιστήμονες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Παραμένει το ψύχος παρά τη μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Έρχεται βροχερή εβδομάδα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας
23 Φεβρουαρίου, 2025