Ομολογία για το άγριο φονικό: «Τον σκότωσα για 200 ευρώ και τον έκαψα με βότκα»

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δολοφόνος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στη Σαντορίνη.

Ενας νεαρός, ηλικίας περίπου 20 ετών, έχει συλληφθεί και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ξενοδόχου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του.

Οικονομικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του ξενοδόχου στη Σαντορίνη, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας εντόπισαν και συνέλαβαν ένα νεαρό, περίπου 20 ετών, ως το δολοφόνο του 69χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, οι οικονομικές διαφορές δεν ήταν μεγάλες και το φονικό έγινε μόλις για 200 ευρώ! Ο νεαρός εργάζονταν στο ξενοδοχείο του Χάλαρη και ισχυρίζεται ότι ο 69χρονος του χρωστούσε χρήματα και δεν του τα έδινε. Οι δυο τους καυγάδησαν και όταν η κατάσταση ξέφυγε, ο 20χρονος θόλωσε και σκότωσε τον ξενοδόχο. Σύμφωνα με την ομολογία του, τον έδειρε μέχρι να ξεψυχήσει.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, έβαλε φωτιά στο χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι τον έκαψε με βότκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του, ωστόσο υπήρχαν σημαντικά στοιχεία που έδειχναν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος. Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. και αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η πυρκαγιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο, ωστόσο, συνεργάζεται με τις αστυνομικές εγκληματολογικές υπηρεσίες της Αθήνας

-Ad-