Ομόνοια: Πώς ο παιδόφιλος αποσπούσε τα κινητά των ανηλίκων

Η δράση του 63χρονου παιδόφιλου φαίνεται ότι είχε επεκταθεί μέχρι την Αχαΐα και στο Κιάτο, εκεί όπου τελευταία περνούσε μεγάλο χρονικό διάστημα

Ο 63χρονος παιδόφιλος που συνελήφθη στην Ομόνοια, άφηνε χαρτάκια με το τηλέφωνο του έξω από σχολείο. Σύμφωνα μάλιστα με καταγγελία του πατέρα της 14χρονης, στην οποία έστειλε χυδαία μηνύματα και του έστησαν παγίδα ώστε να συλληφθεί, ο 63χρονος είχε θεαθεί να κινείται και έξω από παιδότοπο.
Πώς όμως κατάφερνε ο παιδόφιλος να αποσπά τα τηλέφωνα από τα ανήλικα κορίτσια, όπως συνέβη και με την 14χρονη, και στη συνέχεια να τους στέλνει χυδαίες φωτογραφίες και μηνύματα;
Το «κόλπο» του παιδόφιλου με θύματα τα ανήλικα κορίτσια

Σύμφωνα με το Star, ο 63χρονος πλησίαζε χώρους που βρίσκονταν παιδιά, όπως σχολεία, και στη συνέχεια επέλεγε να απευθυνθεί σε ένα ανήλικο κορίτσι. Του έλεγε «δεσποινίς με συγχωρείτε. Έχω ξεμείνει από μονάδες και πρέπει να επικοινωνήσω με έναν συγγενή μου στο νοσοκομείο».
Άφηνε μηνύματα στις ντουζιέρες ο παιδόφιλος

Ο ίδιος πέρα από την Ομόνοια είχε δραστηριοποιηθεί και σε άλλες περιοχές. Συγκεκριμένα, η δράση του 63χρονου παιδόφιλου φαίνεται ότι είχε επεκταθεί μέχρι την Αχαΐα και στο Κιάτο, εκεί όπου τελευταία περνούσε μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τελευταία επίσκεψή του εκεί ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου είχε πάει σε μία παραλία με την πλειοψηφία των λουόμενων να είναι είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.
Σύμφωνα με αναφορές, η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολύ ύποπτη. Συγκεκριμένα, πήγαινε στις ντουζιέρες και άφηνε μηνύματα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στα πλακάκια και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με ανήλικα παιδιά.

Τι είπε η 12χρονη από τα Σεπόλια για τον 63χρονο παιδόφιλο

Η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, αναγνώρισε τον 63χρονο και είπε στην θεία της ότι είναι ένας από τους βιαστές της. «Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή» φέρεται να είπε η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο για τον 63χρονο παιδόφιλο, σύμφωνα με το Star.

Ο διάλογος του παιδιού με την παιδοψυχολόγο:

12χρονη: Είναι ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή (αναφέρει τη μάρκα).

Παιδοψυχολόγος: Πόσες φορές είχε συναντηθεί με αυτόν;

12χρονη: Πάνω από μια φορά.

Παιδοψυχολόγος: Τι δουλειά έκανε σου είπε μήπως;

12χρονη: Μου είχε πει ότι δουλεύει πάνω σε ένα χωριό, δεν ξέρω… Αλλά μακριά, δεν ξέρω… Αλλά έμενε στην Καλλιθέα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η Φλόγα της Ελπίδας ξεκίνησε το ταξίδι για τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics στο Τορίνο – Έμπνευση για όλους η δύναμη της θέλησης
26 Φεβρουαρίου, 2025
33χρονος ήταν νεκρός για 42 ημέρες σε λόφο στον Βόλο σε απόσταση 70 χλμ. από τον Βασίλη Καλογήρου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα & το εξωτερικό για τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γρίφος με την στάση του σώματος του Βασίλη Καλογήρου – Τι εξετάζουν οι ειδικοί
26 Φεβρουαρίου, 2025
Στοιχεία ότι ο Βασίλης Καλογήρου δολοφονήθηκε βρήκε ομάδα ερευνών που διορίστηκε από την οικογένειά του
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Επιμένει η οικογένειά του στο σενάριο της δολοφονίας
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Την Πέμπτη δημοσιεύεται το πόρισμα – Δεν έγινε δεκτό το αίτημα συγγενών των θυμάτων για αναβολή
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Εντολή να ανοίξει ο ιατρικός του φάκελος από την 1η Ιανουαρίου του 2024 και μετά
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Πυροβολισμοί έξω από δικαστήριο στο Μπίλεφελντ στη διάρκεια δίκης για τη δολοφονία πυγμάχου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Η αποκάλυψη της αδελφής του λίγους μήνες πριν «φύγει» – «Εισχώρησε στο γόνατό του στρεπτόκοκκος»
26 Φεβρουαρίου, 2025