Open: Παραιτήθηκε ο διευθυντής προγράμματος

Δεκτή έγινε πριν λίγη ώρα η παραίτηση του διευθυντή Προγράμματος του Open, Νίκου Κάλη από τους ιθύνοντες του σταθμού.

Η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι αναφέρει: «Το OPEN ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του κ. Νίκου Κάλη από τη θέση του διευθυντή προγράμματος. Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία».

Ο κ. Νίκος Κάλης ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση στις 3 Ιουλίου του 2019, όταν η συνεργασία του σταθμού με τον Τζώνη Καλημέρη έληξε.

Τότε η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε: «Το OPEN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Νίκο Κάλη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

Ο κ. Νίκος Κάλης, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις παραγωγές ψυχαγωγικών εκπομπών και μακρά πορεία στην ελληνική τηλεόραση, εντάσσεται στο δυναμικό του OPEN για να ηγηθεί του στρατηγικού σχεδιασμού και της ανάπτυξης του προγράμματος.

Ο κ. Νίκος Κάλης έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους προμηθευτές τηλεοπτικού περιεχομένου παγκοσμίως, αναλαμβάνοντας τη συνολική υλοποίηση για τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά projects που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, όπως το «Dancing With The Stars», το «The Voice», το «X Factor», το «Big Brother», το« Nomads» και είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού φεστιβάλ των Καννών.

Η διοίκηση του OPEN καλωσορίζει τον κ. Νίκο Κάλη και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ωστόσο, σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο κ. Κάλης υπέβαλε την παραίτηση του στον σταθμό και οι ιθύνοντες ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση του ατόμου που θα τοποθετηθεί στη θέση-κλειδί του Διευθυντή Προγράμματος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη βρεθεί το ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη θέση και πρόκειται για άτομο το οποίο πρόσφατα αποχώρησε από τον Alpha.

Όσον αφορά το «διαζύγιο» Open-Νίκου Κάλη, αυτό φαίνεται πως ήταν συναινετικό και ο πρώην υπεύθυνος Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού σκέφτεται να στραφεί σε άλλους επαγγελματικούς ορίζοντες, πιθανόν εκτός Ελλάδος.