Απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς και Βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση με θέμα "Το παρόν της Θεσσαλίας απαιτεί άμεση αποκατάσταση για τους πληγέντες. Το μέλλον της Θεσσαλίας απαιτεί ολιστικό σχέδιο ανασυγκρότησης", Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ώρα του Πρωθυπουργού: Σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Ανδρουλάκη απαντάει στη Βουλή ο Κ. Μητσοτάκης

Σε επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» Νίκου Ανδρουλάκη με θέμα: «Πώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τη διαρκώς εντεινόμενη στεγαστική κρίση;», στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», θα απαντήσει σήμερα στις 10:30 πμ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εν συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12:30 μμ, ο κ. Μητσοτακης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με τίτλο «Ο Δρόμος προς την Ανάκαμψη», στο Athenaeum Intercontinental, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Τέλος, στις 17:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Andrej Plenković, στο Μέγαρο Μαξίμου.