«Ωραίες οι παρατηρήσεις αλλά όχι να σε προσβάλλουν κι έτσι. Σκέφτομαι να αποχωρήσω»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έγινε δέκτης ιδιαίτερων σχολίων για τη χθεσινή του εμφάνιση στο Just the 2 of Us και ειδικά από τη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στο “Έλα, Χαμογέλα” και φάνηκε ιδιαίτερα πικραμένος από τη στάση της και τα σχόλιά της.

“Δε μου είπε κανείς ότι το styling ήταν χάλια. Βασικά κάνουμε μόδα. Η φούστα δεν ήταν τσολιά” εξήγησε.

“Tο τραγούδι είναι καινούριο δεν ήταν ακριβώς παραδοσιακό, δεν πήγα να κατατροπώσω την παράδοση. Είπα να κάνω κάτι που να ταιριάζει με το είδος αυτό. Αν δεν μου βγήκε οκ”. είπε.

“Εγώ δεν στεναχωριέμαι αλλά δε μου άρεσε ότι έγινε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση και ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και ότι πάω να κοροϊδέψω. Αυτό ήταν υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Ούτε δήλωσα ποτέ τραγουδιστής, το κάνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, για να περνάμε ωραία και να διασκεδάζουμε τον κόσμο. Από κει και πέρα δεν πήγα στο X Factor ούτε στο ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’”, είπε.

“Με μαλώνανε λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και ότι πάω να γίνω τραγουδιστής. Εντάξει, το καταλαβαίνω, αλλά μόλις ανέβηκα στη σκηνή τα ‘χασα, δεν μπήκα στον ρυθμό. Είχα και τα μαλλιά που ήταν λίγο δύσκολα. Χορεύω κιόλας και μου ‘φυγε η φωνή”.

“Μετά το γύρισμα μου είπαν ότι δεν είπαν για κακό, το είπανε για το καλό μου. Αυτό με την παράδοση νομίζω ότι ήταν λίγο άκομψο. Αφού με κάνανε να θέλω να φύγω και δεν ξέρω κι αν θα συνεχίσω το σόου να πω την αλήθεια”, είπε

“Ωραία να σου λένε κάποιες παρατηρήσεις αλλά όχι όμως να σε προσβάλλουν κι έτσι. Το σκέφτομαι αρκετά, θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή” είπε ο παίκτης αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

“Η Δέσποινα Βανδή ασχολήθηκε πιο πολύ με το styling όχι με τη φωνή μου” είπε με παράπονο.

“Δε σκάω αλλά δε μου άρεσε αυτή η παρατήρηση. Έχω μια καριέρα 30 χρόνων και έχω δείξει ποιος είμαι”, είπε.

Πηγή: znews.gr