Ορεινή Κορινθία: Η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα εξετάζει το ενδεχόμενο αιμομιξίας

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές στον 45χρονο πατέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών», που ζούσε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (18/2) ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών», μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα στην Ορεινή Κορινθία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του 45χρονου. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε μετά από εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποφασιστεί που θα μεταφερθεί. Ωστόσο, μέλος της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» διέψευσε τη μεταφορά του ανήλικου στο «Παίδων», σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας
Για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, η οποία ανέφερε στο MEGA πως οι γονείς ευθύνονται για το γεγονός ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν φοιτούν σε σχολείο.

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», δήλωσε.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε στο ΜΕΓΑ o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΕΝΦΙΑ: Απαλλάσσονται για τα έτη 2023 και 2024 πάνω από 110.000 δικαιούχοι – Ποιους αφορά η απόφαση της ΑΑΔΕ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Παύλος Κοντογιαννίδης: «Στην ουσία οι άνδρες παραμένουμε να είμαστε αρσενικά σοβινιστικά γουρούνια»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Δαμασκός ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Πούτιν προσκάλεσε τον Σύρο υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί τη Ρωσία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Κολυδάς και Τσατραφύλλιας κατά Μαρουσάκη για τον «χιονιά της Τσικνοπέμπτης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χανιά: Σφοδρό τροχαίο με μικρό βαν και μοτοσικλέτα – Τραυματίας ο οδηγός της μηχανής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τρόμος στο Κερατσίνι: 42χρονος το έσκασε από το ψυχιατρείο, επέστρεψε σπίτι του & απείλησε τη μητέρα του
12 Φεβρουαρίου, 2025
ΚΚΕ: Με αφορμή και την εκλογή του ΠτΔ εξελίσσεται το γνωστό αποπροσανατολιστικό παιχνίδι υπέρ των θεσμών του διεφθαρμένου κράτους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωράκι εν μέσω σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κρήτη: Αγωνία για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή με μηνιγγίτιδα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αθήνα: Σοκάρει η περιγραφή γυναίκας που έπεσε θύμα του οδηγού ταξί
12 Φεβρουαρίου, 2025